Aynı anda hem GigaFiber hem ADSL kullanmak

Dostlar selamlar ;

Halihazırda geçenlerde GigaFiber alt yapıya kavuştuk, ancak benim yedek olarak TT ADSL hattım da bulunuyor. Şu an bakım nedeniyle TurkNet gitti, merak ettiğim bize verilen Zyxel vmg8623-t50b router ile ADSL’i de kullanabilir miyim? Birinin bağlantısı koptuğunda diğerinin devreye girmesini istiyorum. Diğer türlü şu an iki modem de açık, TurkNet bağlantısının gelmesini bekliyorum.

Hat birleştirme yada yedek hat yok sanırım T50b de. Benim bildiğim yok.

adsl desteği var broadband seçeceğinden kurulum yapın. hem ethernet profili hem de adsl profili kayıtlı olsun.

geçiş kısmını denemedim ama çalışmalı.

Merhaba, @ShaNexx

TurkNet’in verdiği Zyxel vmg8623-t50b modem hem DSL hem router olarak kullanabilirsin. TT tarafından verilen kullanıcı adı ve şifresi ile kurulum yapman yeterli olacaktır.

1 Beğeni

Bu konu hakkında cevabı @CKLasT vermiş. Teşekkürler @CKLasT :pray:

1 Beğeni

İki baglantiyi es zamanli , yedeklemeli veya birlestirerek kullanmak bikdigim kadariyla zyxel lerde yok. Keenetic modemlerde yapilabiliyor bir baglanti gittiginde 1 saniyeden kisa surede otomatik digerine gecis yapiyor. İstediginiz cihaza istediginiz baglantiyi tanimlayabiliyorsunuz hatta iki baglantiyi tek baglanti gibi birlestirerekte kullanabiliyorsunuz

1 Beğeni

Bunu ADSL kategorisinden yaptım hocam, uygula dedim. Ancak bir değişiklik olmadı, farklı bir ayar mı yapmak gerekiyor acaba?

Zyxel de es zamanli calismaz desteklemiyor cihaz

1 Beğeni

Bir ara denemistim acikcasi cokta ugrasmamistim :slight_smile: sonra keenetic aldim hero tum isteklerime cevap verdi. Birde zyxel de atanabilir hizi hat degerlerinde bulamamistim direk atanan hizi veriyordu ona takılmıstım