Atlak Bağlantı + Ping Sorunu

Bir ara biri internetime kesinlikle birşey yaptı eminim buna artık bu kadar kötü bir deneyim olamaz. Gözüm sürekli modemin ışıklarına bakıyor gitti gelmedi diye @EFG hocam sizden ricam şu olayı ciddi kişilere iletip sorunumu çözmeniz. Sorunum ise ilk başta hız düşüklüğü idi 100 mbps ten 35 e düşmüştü netim. Şuan ayın yarısında internet yok sürekli kopuyor geliyor oyunlarda ping almaya başladım. Çok sıkıldım bu durumdan artık.

Arıza kaydı açıp kayıt numarasını paylaşın yetkili kişiler gördüğünde geri dönüş yapacaklardır.

Açtım kaydı zaten sürekli kayıt açıyoruz . Destek numaram da : 49449663

1 Beğeni

Merhaba @Chris23, öncelikle karşılaşmış olduğunuz durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Ben hızlıca durumu uzman ekip arkadaşlarıma iletiyorum. Gerekli tüm incelemeleri arka planda yaptıktan sonra size konu hakkında net bir bilgi verip yardımcı olacağız. Tüm süreci bende buradan elimden geldiği kadarıyla takip edeceğim.

Gerçekten ilgilenirseniz teşekkür ederim ya. Askerden geldiğimden beri stabil ve sorunsuz olan 100 mbps lik internetimi 30 mbps lerde bile sürekli kopmalar ve ani ping yükselmeleri ile cebelleşerek kullanmaya çalışıyorum. Şu mesajı yazarken bile 3 kere gitti geldi.

1 Beğeni

Ben arkadaşlarıma detaylı olarak durumunuzu ilettim ve aciliyetinizi belirttim. Tüm işlemleriniz tamamlandığında size bilgi vereceğiz. Bu süreç içerisinde benimle özel mesaj üzerinde de iletişime geçebilirsiniz.