Asus DSL-AC750 Ipv6 Desteği

Merhaba arakdaşlar. benim asus dsl-ac750 modemim var ve firmware sürümü ilk sürüm olan 1.1.2.3_473 kullanıyorum. Bunun sebebi TurkNet 75 mbps paketin en yüksek sürümde sorun çıkarması ve türknetin bana bu sürümü kullanmamı önermesi. Ipv6 ayarlarını modemden gerektiği şekilde yaptım fakat 1 haftadır hala Ip gelmedi. Bu modemi kullanıp da Ipv6 gelen birisi var mı?

Selam, mevcut sürümünüz de “Güvenlik duvarı” kısmını kapatın tekrar deneyin olmazsa aynı ayarı 790 sürümün de deneyin IPv6 ile en yakın bu 2 sürümdür eğer yine işe yaramazsa ve kaydınız yoksa buradan “Hızım Düşük-Performans” kayıt açın, durumu izah edin. IPv6 test yapın ekran görüntülerini paylaşın kaydınıza.
Güvenlik duvarı BKZ: [Kablosuz Yönlendirici] ASUS yönlendiricide Güvenlik Duvarı Tanıtımı | Resmi Desteği | ASUS Türkiye

1 Beğeni

Yani bu işte bir sıkıntı var çoğu kişi değişik marka ve modeller ile ipv6 hizmeti deniyor çoğu kişi başarısız oluyor başarılı olanlarda doğru düzgün tam performansta kullanamıyor yani artık sıkıntının modem üreticilerinde değilde internet sağlayıcılarında olduğunu düşünmeye başladım 1 markada 2 markada sorun olur nerdeyse her markada var bu ipv6 sorunu.

Bende yok sorun😀. (20 karakter)

Ne mutlu sana o zaman👍

Yanıtınız için teşekkür ederim. Dediğiniz ayarları yaptım. Birkaç gün daha bekleyim umarım düzelir.

1 Beğeni