Merhaba arkadaşlar asus ac51 için önerilen dsl ayarları nedir ? 14 saat gibi bir sürede 420k crc almış bulunmaktayım
Not. eski modemimde günde 1 2 k yi geçmezdi 6 snr da
Merhaba arkadaşlar asus ac51 için önerilen dsl ayarları nedir ? 14 saat gibi bir sürede 420k crc almış bulunmaktayım
Not. eski modemimde günde 1 2 k yi geçmezdi 6 snr da
Hocam zyxeli neden değiştirdiniz konudan bağımsız
Hocam Zyxel i eylülden şubata kadar kullandım Güncelleme desteğinin neredeyse olmaması,son güncellemede ipv6 çalışmaması,5Ghz görünmeme gibi sorunları vardı arayüzünde hiç özelleştirme olmamasından dolayı
şuan dediklerinizi yaptım. modem sürümü 790 pvc paylaş açık durumda bir iki saate belli eder kendini geri dönüş sağlarım
Tabi, bekliyorum…-----
Tamam hocam bu modemle crc harici tecrübeleriniz nasıl
1 ay kadar ac51 i kullanıcam artısı eksisi nedir yazarım. şuan olarak arayüzü çok yavaş geldi
Bu ne böyle? Mobil uyumlu arayüzü yokmu adamların
Yok hocam yapmak zor gelmiş olmalı
bendeki sonuc boyle kardesim 3 gunluk farkli issdeydim
ama.790 surumundeyken stabil suan snr 4-5 denemelisin
Direk mobil uygulaması var, onun üzerinden yönetebiliyorsun. Çok da iyi çalışıyor.
Otomatik restart ı çalıştır gitsin her sabah tertemiz başlasın
Mantıklı denemekte yarar var
Senin hat değerlerinle benimki neredeyse aynı. Ayarlarımı atıyorum bir dene istersen. 24 saatte 7k crc yazdı. Eksiz F/UTP Cat6 çeksem 100 göreceğimde olmadı bir türlü…
teşekkürler hocam hemen deneyim. aslında bu sabah 1241 crc vardı 790 sürümüyle crc sorunu çözüldü sandım bugün internete bayağı yüklendim 20 25 gb kadar oyun indirdim akşam bakayım dedim 330k olmuş
Kararlılık ayarı dışında ayarlarımızdan sadece dsl modülasyonu ve rx Agc Gain kısmı değişikti onlarıda sizinle bir yaptım yarın belli eder kendini tekrardan teşekkür ederim
dla kapalı olmalı, vdsl profili 17a, rx acc yazan kısımıda stable yapıp test edin. Benim 19db zayıflamaya sahip hattımda (5 cihaz bağlı olduğu halde) günde 400-600 arası crc üretiyor. Snryide 4 ayarlıyorum ama otomatik 3.4e düşüyor. Ona rağmen sorun yok.
öyle de test edeyim hocam 1 ay ben de modem en sorunsuz hale çevirmeye çalışıyorum