Aralık 7'den beri çözülmeyen internet sorunu

Merhaba,

Aralık 7’den beri internetim yok. TurkNet tarafından TT ile alakalı problem bizlik bir şey yok onlar da çözüm aşamasında hallederler tarih bilmiyoruz diye support case’lerden dönüş alıyordum. Bu konuyu TT tarafına bildirdiğinize dair bir numara veya sorgulama ekranı vs rica etmeme rağmen böyle bir numara yok biz TurkNet olarak haberleşiyoruz mail atıyoruz vs gibi arkadaşlardan yanıt aldım. Bugün ise ilk defa TT’nin sitesinden sorgulanan numara paylaştılar. Aksilik, TT’nin sitesindeki beyana göre case’nin oluşturulma tarihi bugün. Konu hakkında tüm işlerim aksadı, bu kadar uzun bir kesintiyi kim kabul edebilir? Halen daha ne zaman geleceğinin veya arızanın ne zaman çözümleneceğinin bir bilgisi yok. Ne yapabilirim? Yarın TT binasına gitmek durumu çözebilir mi? Teşekkürler.

Merhaba benim internetim ayın 1 inde yağmur yağdı o olaydan bu yana bir internette oluşabilecek bütün arızalar oluştu ayın 2 sinde arıza kaydı açtım bilir kişi geldi olmadı evinde destek ekibi geldi olmadı türktelekom saten yapmıyor veya yapamıyor sorun durmadan çıkmaza girmiş durumda işin garip tarafı internet günde belki 30 40 kere kopuyor hat değerim 65 mbps ten 20 30 mbps e düşmüş durumda hat zayıflamam 18 de snr değerim sınırda ve bunları görmüyormuş gibi müsteri temsilcisi arızanız düzeldi mi diye beni arıyor :smiley:

  1. haftaya dönecek halen daha internetim yok.

bende 10 gün oldu kopma var 2 3 saatlik internet kesintisi var hız düşüklüğü var ping yüksekliği var hangisini istersin seç beğen al :smiley:

Rekor bende :smiley: 1 aydır kopma sorununun çözülmesini bekliyorum halen çözüm yok

1 Beğeni