Apartmana Gigafiber Kutusu Konuldu ama

Merhaba, Bugün apartmanıma gigafiber kutusu konulduğunu gördüm. “gigafiber istiyorum” kısmından altyapımda gigafiber var mı diye sorgulatınca 1000mbps çıkıyor ve abone olabileceğimi söylüyor fakat abone ol a bastığımda, son adıma geldiğimde 100mbps olduğunu söylüyor… Kaç gün içinde aktivasyon olur? En yakın zamanda TurkNet e geçmek istiyorum. Şuanki kullandığım operatörden hiç memnun değilim, eğer bir tarih verebilirseniz çok memnun olurum. Konuyu yanlış kategoride açtıysam kusura bakmayın yeni katıldım foruma.

yeni konulmuş olduğunu belirtmişsiniz,komşulardan da talep iletirseniz daha yakın zamanda aktif olabilir. Tabi ben forumda gördüğüm kadarıyla 30 gün içinde aktif olur gibi düşünüyorum. Veya şöyle yapabilirsiniz bugünden arayıp gigafiber gelesiye kadar 100 mbps kullanıp aktif olduktan sonra paket değişikliği yerinden destek talebi açıp 1000 talepte bulunabilirsiniz.ÖNEMLİ NOT:kutu ne zaman aktif olur bilmiyorum oyüzden burdaki moderatorlere danışın sonrasında karar verebilirsiniz.

Gigafiber gelesiye kadar 100 mbps kullanamıyorum çünkü cayma bedelini 240 tl ye kadar karşılıyorlar 100mbps için. 480 e kadar karşılasalar yapabilirdim (gigafiber varsa 480 e kadar karşılıyorlar fakat gigafiber aboneliği başlatmama izin vermiyor site şuanlık). 2 saat önce Enes bey’e yazdım, ondan detaylı bir yanıt bekliyorum şuan. bazı komşularım da TurkNet’li nasıl talep iletmem gerekiyor? buna benzer bir başlık ile forumda paylaşım mı yapmaları gerek?

Tahattütünüz bitmeden ayrılcaksanız doğru karar vermişsiniz gigafiberi bekleuerek müşteri hizmetlerini arayıp talepte bulunun

Merhaba @Gigafiberrr, özel mesaj üzerinden size geri dönüş yaptım. Oradan iletişimimize devam edelim lütfen.