Öncelikle herkese merhaba. Benim problemim twitch üzerinden yayın açtığım zaman belirli vakitlerde anlık 10 15 snlik bağlantı kopup geliyor . Modemin ışığı hiç turuncu olmuyor bu esnada . Olayın gerçekleştiği esnada bi internet status kodu ile test yaptım ve sonuçlar bu şekilde. Desteklerinizi rica ederim.
Selamlar @Beyond, hat değerlerinizi de paylaşır mısınız rica etsem? Değerli üye ve moderatörlerimiz yorumlayacaktır. Ek olarak bu kopmaları belirli bir saat aralığında mı yaşıyorsunuz yoksa benzersiz zamanlarda da her yayın açtığınızda yaşanıyor mu? WiFi ile bağlantı sağlıyorsanız kablolu olarak bağlanmanızı, modemi resetledikten sonra firmware güncellemenizi kontrol etmenizi tavsiye ediyorum. Ek olarak wifi ve ethernet bağdaştırıcılarının driver güncellemelerini kontrol etmeniz faydalı olabilir. @tnetwork @moderators
Alperen bey discord üzerinden size bir arkadaşlık isteği yolladım bir problemim var sizin çözebileceğinize inanıyorum destek olabilir misiniz rica etsem?
@alperenatici merhaba hocam hat değerlerim bu şekilde. fakat yaptığım bazı testler sonucunda sorunun modem de gibi geliyor bana kopma olduğu anda modem arayüzü kilitleniyor 10 sn sonra düzeliyor. . Oynadığım bir oyunda 2. clienti açınca 400 ping oluyor. Telefon üzerinden internete bağlanarak yaptığım testler sonucunda problem yaşamadım . Bu arada modem Keenetic extra dsl
Bilgisayarınızın ethernet portunda veya modeminizin ethernet portunda bir sorun olabilir gibi geldi, farklı bir bilgisayarla deneme şansınız varsa test edebilirsiniz. Farklı bir ethernet kartınız varsa onunla da deneme yapabilirsiniz. Kablosuzdan bağlıyken telefonunuzda sorun yaşamıyor olmanız nedeniyle bu şekilde düşünüyorum.
Ayrıca bilgisayarınızdan kablosuz olarak bağlanmayı da denemeniz iyi olur.
Modem üretici firmanız ile görüşerek bu durumu teyit edebilirsiniz. Elinizde farklı bir modem var ise onunla denemenizi de tavsiye edebilirim.
Selamlar, discord platformunda arkadaşlık isteklerini maalesef kabul edemiyorum. Buradaki özel mesaj üzerinden tüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
yanıtınız için teşekkürler. modem üzerinden wifi ile bağlandığımda aynı şekilde oluyor. telefonda olmuyor