Anlık kopma sorunu (call of duty mobile)

Türktelekomun verdiği Archer C5v modemini kullanmaktayım hız testlerinde 5 ghz de 95 mbps
2.4 GHzde ise 75 Mbps hız almaktayım hız testlerinde hep aynı sonuçları alıyorum hız olarak problem yok fakat call of duty mobile oynarken mekan geçişlerinde ve rakip geldiğinde ateş ederken kasmalar yaşanıyor 60 ile 70 ping gösteriyor fakat kasıyor telefonun mobil verisini açtığımda oyun hiç kasmıyor. Instagram da da keşfette resimler geç geliyor veya kaliteli film veya vidyo izlerken donmalar oluyor wifiye yeniden bağlandığımda düzeliyor destek bölümü çözüm bulamadı türktelekom ekibi geldi hızınız iyi bağlantıda problem yok dendi yardımcı olabilirmisiniz

Kablolu internet kullanımında sorun var mı?

Sorun yok gibi fakat pcde oyun oynamıyorum kasıcak bişeyler yapmıyorum zaten ondan fark edemedim

Kablolu bağlantıda sorun yok ise modem veya wi-fi kanalından kaynaklı olarak sorun yaşanabilir. Başka bir modem ile deneme şansınız var mı?

Başka modemim yok bu modemde 3 aylık wifi kanal değişiklikleride denedim ama fayda etmedi

Merhaba, bu sorunu bir zamanlar bende yaşıyordum yani internette yayın izlerken anlık kalite düşüyordu ve yayın donuyordu.

Bu sorun genelde modemdeki antenlerin hasar görmesinden kaynaklanıyor yani sinyali iyi yönetemiyor ve sinyalde kopmalar oluyor anlık olarak ve buda internette performans düşüşüne neden oluyor anlık olarak hatta ping’e sebebiyet verebiliyor.

@Baran 'ın da dediği gibi; farklı bir modem ile sorunu denetlemekte fayda var fakat siz kablolu modemi kullandığınızda sorun gözlemlemediğiniz için modemde sorun olduğunu söyleyebilirim fakat modemin etrafındaki bluetooth cihazlar da buna sebebiyet verebilir diye düşünüyorum.