Ankastre sorunu

Yükleme: ben bunu hangi porta takmam gerektiğini nasıl bulucam 15901650756027207134767581588904.jpg…

Tekrar yükler misin fotoyu?

Fotoğrafı göremiyorum fakat kabloyu nereye takacağınızı soruyorsanız tek tek boştaki yerleri deneyebilirsiniz.

Boşta yer yokki birde sabah aradılar güzelce söyledim sizin teknik destek Ekibiniz etiketleme nin yanlış yapıldığını söyledi diye ilettim

Telekom etiketleme yapmamış daha o kurulum ekibinin etiketi bekleyin.

Hocam bugün aradılar kullanıcı adı ve şifremi gönderdiler kablonuzu baglayıp kullanabilirsiniz hız testi için sizi arayacağız dediler

Ayrıca dün komşumu türknetli yaptım bugün porta etiketleme sini yapmışlar ben 10gündür ugraşıyorum Bu kadarını da yapmaz heralde TurkNet bana umarım

Hocam şöyle bir durum var komşum için dün akşam arayıp abonelik oluşturduk bugün ankastreden etiketleme sini yapmışlar onun hattına bagladım çalıştı bir

Bir günde onun hattının açılması normal mi bu hat bana ait olabilir mi

Belgelerini gönderdiniz mi komşunuzun ?

Yok birşey göndermedik telefon ile abonelik başlattık sadece

Sizin adınıza bir etiket bırakmamış mı Telekom? Yada boşta bir kablo var mı komşunuzun ki gibi. Etiketi düşmüş olabilir sizinkinin bir kontrol edin

1 Beğeni

Göksel hocam tt etiketlemeyi yanlış yapmış (ben kabloyu bagladım modeme reset bile atmadan geldi İnternetim) sabah turknetten bir bayan ile görüştük bu şekilde söyledi
NOT. Burada olmanıza çok sevindim bilmem hatırlarmısınız TurkNet 'e geçtigim de çok yardımcı olmuştunuz

1 Beğeni

Sorununuz çözüldü ise sorun yok. Kusura bakmayın hatırlayamadım. Mutlu günler iyi bayramlar

1 Beğeni

hala böyle malesef ama internette hiç bir sorun yok hatta yapa ile vae arasındaki daglar farkın keyfini yaşıyoruz.
Sorun degil hocam uzun zaman oldu hatırlamaman normal sizin ve diger arkadaşların da bayramı mübarek olsun

1 Beğeni

Teşekkürler İyİ bayramlar. @HKN @Hakan.Yildirim