İyi günler. Binamıza internet kutusu geleli 2-3 ay oldu. Bu hafta da TurkNet’e internet başvurusunda bulundum, yetkili kişi geldi ve binadaki internet kutusundaki bir sorun nedeniyle işlemi gerçekleştiremediğini arıza kaydı bırakacağını TürkTelekom’un bu konuyla ilgileneceğini söylediler. Bir sonraki gün TürkTelekom’dan bir yetkili arayarak sorunun ankastreden kaynaklı olduğunu ve bizim sorumluluğumuzda olduğunu elektrikçiyle halledebileceğimizi söyledi. Anlamadığım nokta şu ki; Daha yeni olan bu kutuda ne gibi sorun olabilir? Bu sorunun çözümünü neden ben sağlamak zorundayım ve cebimden para çıkmak zorunda? TurkNet’in de bu konu hakkında yardımcı olmadığına şahit oldum. Gerçekten 21.yüzyılda uğraştığım şeye bak remote çalıştığım günler de oluyor ve internet hayatımızda ne kadar büyük bir sorun olabilir cidden dünyanın ortagelişmiş başka bir ülkesinde yaşayan birine durumumuzu anlatsam inanması zor. Yıllardır bitmeyen bağlantı sorunları saçma sapan setup sorunları … Bunun asıl sebebi neyse çözülsün artık gerçekten. Ben saatlerimi internet kurulumu için harcamak zorunda mıyım? ne TurkNet ne de TürkTelekom bu konuda faydasız. Adam ne yapmam gerektiğini bile söylemiyor şaka gibi arıza kaydı bıraktık gelecekler diyor. Eminim geleceklerdir. Sanırım mezarıma dua okumaya gelirler anca.
Merhaba,
Abone numaranızı profilinize yazar mısınız.