Ankastre kutusuna gelen fiber kablo arzası

Selamlar iyi akşamlar binamdaki ankastre kutuma gelen fiber kabloların arzalı olduğu söylendi bu nedenle internetim bi türlü kurulamadı evimde yaklaşık 11 gündür internet
Bu kabloların yenilenmesine turk net ekipleri mi yoksa turk telekom ekipleri mi bakmakta cidden artık cok rahatsız edici bi hal almaya başladı bu sorunum ne kadar daha devam edicek santraller ile binamın arası yaklaşık 15 metre

Turktelekom fiberin den bahsediyorsanız, bu sorunu Turktelekom ekipleri halletmek zorunda. Gigafiber içinse TurkNet halletmek zorunda. Turktelekom fiber eğer hala çözülmüyor ise dilekçe ile bağlı olduğunuz Turktelekom müdürlüğüne gidip dilekçenizi verip, gerekli yetkili kişi ile konuşmak istediğinizi belirtin. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Turk telekom tahütüm bitmek üzereyken Özgür İletişim 1000 Mbps paketine geçtim Turk net abonesiyim yani

Altyapı süresiyle ilgili herhangi bir bilgi verilmiyor

Merhabalar, öncelikle durumunuzu bana özel mesaj üzerinden net bir şekilde anlatırsanız size bu süreçlerde yardımcı olabilmek için elimden geleni yapmaya çalışırım. Sizden mesaj bekliyorum.

1 Beğeni

Geldi mi acaba iletim size ?

1 Beğeni
  1. Gündeyiz hala bir cözüm yok

Ben sizin durumunuzla ilgili ekiplerimize bilgi verdim. Onlardan geri dönüş aldığım zaman sizi bilgilendireceğim. Aynı şekilde arkadaşlarım sizi arayarak süreç içerisinde bilgi verirler.

1 Beğeni