Ankara Keçiören GIGAFIBER

Turknetdestek ekipiyle twitter da konustugumda Ankara Keçiören Atapark Mahallesine 2021 yılı içerisin de GIGAFIBER Hizmeti getircegini ulastirdirdilar ama cadde bilgisi mevcut değil diyorlar caddede tt fiber var ama binamizda fiber baglanti yok ne kadar surede gigafiber baglanti cekilir mahallenin butun caddelerine yayilirmi acaba ?

1 Beğeni

Merhaba. Ben de Keçiören Kuşcağız MH’de oturuyorum. Bu bölgelerde çalışmaların başlamasıyla ilgili tarih verilebiliyor mu?

Atapark ve Kuşcağız engebeli yapı nedeniyle genelde kat ve daire sayılarının yüksek olduğu binalardan olşuşan, Ankara’nın en yüksek nüfuslu mahalleleri. Geçen yıldan beri proje kapsamında görünüyorlar ama bir gelişme olmadı. Şu an ilerleme ile ilgili mevsimsel veya bürokratik bir sorun mu var?

Merhaba @Smt1, Ankara/Keçiören/Atapark mahallesi 2022 yılı içerisinde aktivasyonu hedeflediğimiz yerler arasındadır :rocket: Tam olarak bu hizmetimizi size getireceğimiz tarihin net bir bilgisini veremiyoruz.

Çünkü GigaFiber altyapımızı genişletirken almamız gereken izinle ve uymamız gereken prosedürler var. Bir gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.

Merhaba @Nautilus , Ankara/Keçiören/Kuşcağız mahallesi 2022 yılı içerisinde aktivasyonu hedeflediğimiz yerler arasındadır :rocket: Tam olarak bu hizmetimizi size getireceğimiz tarihin net bir bilgisini veremiyoruz.

Çünkü GigaFiber altyapımızı genişletirken almamız gereken izinle ve uymamız gereken prosedürler var. Bir gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.

Ankara/ Altındağ/ Güneşevler Mahallesi ile ilgili planlarınız var mı? Özellikle Taşdelen Caddesi için

Bir gelişme var mı arkadaşlar? 2022 ilk çeyreği bitti Ankara/Keçiören/Kuşcağız bir gelişme göremedim. Etlik civarlarına sanırım bağlantılar sağlanmış ama oralarda tanıdığım olmadığı için tam emin değilim. @EFG hocam Ankara/Keçiören/Kuşcağız için son durum nedir?

Son durum nedir? Kaç aydır bir gelişme yok. Neredeyse 1 yıldır bekliyoruz. En azından durum güncellemesi olursa iyi olur.

Bu proje bölge bölge ilerlediği için şu an net bir süre bilgisi veremiyoruz ancak planlama listemiz arasında yer aldığını söyleyebilirim. Bölge özelinden daha detaylı bilgi alabilmek için yine planlama ekiplerimize durumu ileteyim. Bir gelişme olursa size dönüş yaparım.

Hocam S.A 14 mayısta kutu bağlantıları yapıldı bu ay içinde aktivasyonu yapılacaktır dimi ?

Yüksek ihtimalle yapılması planlanmıştır @Hasan_Enes

1 Beğeni

Süre bilgisi verebilseniz çok iyi olur ama Aktif olan bölgeler nerelerdir ya da aktif olarak çalışma yapılan yerler nerelerdir. Bunların bilgisini verebilirseniz en azından bir fikir oluşur bizde

Ne yazık ki şirket kararı gereği bu bilgileri sizinle paylaşamıyorum.

1 Beğeni