Ani snr düşmesi

Snr bi anda düştü 6 aydır 102 mbps geliyor modeme 95 falan hız alıyodum mutlu mesut tesadüfe bak tam 10 ayı peşin yatırdık snr 14 den 8 e düştü internet sürekli kopmaya başladı 50 mbps gelmeye başladı :stuck_out_tongue: valla sorunlar devam ederse btk ya başvurcam türk telekomdan ekip geldi sorun yok dedi değerlerde, ama aslında var bi anda kopuyor yada bi anda snr düşüyor. Tt sorun yok diyor çünkü o geldiği anda sorun yoktu snr 8.1 di … ama dsl kopuyor işte tam da 10 aylık peşin ödeyince , bu bi tesadüf mü? Bilmiyorum hat değerlerini aşağı atıyorum turknetin tb50 modemini kullanıyorum snr ayarını nasıl yapabilirim asusta yapıyodum bunda bulamadım :slight_smile:


Tt ekipleri geldi. Baktım ankstrede sorun yok geliyor. Ama adamlar gidince dsl gitti bi daha da gelmedi. Bozdula mı acaba çünkü adam bu hat kötü olmuş yeni hat çekelim yuksrı 600 tş ye falan bir şey dedi. Bu hat zaten yeni , ayrıca tt ekipleri hiç ilgilenmiyor . Adam geldi bozdu gitti nasıl halledecez bu durumu?

Selamlar @Batuhan4, forum profilinize tanımlı müşteri numarası olmadığından hizmetinize erişemedim. Profilinize müşteri numarası ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim :raised_hand:

hocam altyapı kaldırmıyor olabilir bağlı olduğunuz saha dolabında yoğunluk olursa hızınız orantılı düşer

Ekledim hocam bi yardımcı olun gözünüzü seviyim yoksa ttnete mahkum kalıcam ping falan istemiyorum çok da internette harcamıyorum aylık 350 gb falan yani şirket için kar edilen bi müşteriyim ve uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum lakin her şeyi kendimiz yapmamız gerekiyor. 120 tl zorla kurulum ücreti aldınız adamlar geldi hat yok 600 tl ye çekelim dedi TurkNet ekibi…. Taktım dsli modem bağlandı hat varmış adamları gönderdim. Verdiğim paraya bak bi şey yapmadılar üstüne para istediler ben kurdum. Şimdi teknik servis hizmetiniz de yok telekom adamlarıda ilgilenmiyor gelen eleman yine para istedi yukarı hat çekelim diye … e ben 6 aydır sorunsuz 102 mbps kullanıyorum bi anda dsl gidiyor ve tam ttnet ekibinden sonra gidiyorum. Üzgünüm ama ben bu işin içinde bi iş ararım oyüzden lütfen çözün yoksa ttnete geçmek zorunda kalıcam beni mağdur etmeyin lütfen aynı zamanda yazılımcıyım ve işim için bana internet lazım bu ay mobil veriden ek paket almak zorunda kaldım

Hocam çözdüm kablo kopmuş bağladım 4-45 saattir her kombinasyonu deniyorum :slight_smile: beyaz mavi vs 10 un 2 li kombinasyonundan 45 farklı ihtimal :stuck_out_tongue: neyse çözdük konuyu silebilirsiniz . Teknik ekibe para vermeme gerek kalmadı yarın elektrik bandı alıp kapatacam

1 Beğeni