Türktelekom tarafından bakım var diye internet gitti bakımdan sonra tüm değerlerim düşüşte sebebi nedir acaba bilgisi olan var mı
Merhaba @Ozan54, bunun birçok sebebi olabilir. Bakımdan önce bağlantı sorunları yaşıyor muydunuz? Dilerseniz konuyla alakalı Online İşlemler - TurkNet & 0 850 288 80 80 üzerinden destek kaydı oluşturun. Değerlerinizi de kayıt üzerinden iletin. Bu sayede kapsamlı inceleme ve işlem sağlanır
Peki jitter 58 felan çıkıyor kabloda sorun olabilir mi nasıl anlarım kabloda sorun olduğunu
Elbette olabilir fakat öncesinde destek kaydı oluşturursanız iç tesisat dışındaki tüm alanlar kontrol edilir. Santral ve ankastre kaynaklı bir sorun olmadığı teyit edildiğinde sorunun çözümü için iç tesisatınıza yöneliriz
Kayıt oluşturdum bekliyorum ama düşüşün cektiğim cat6 kablosundan olduğunu anlayabilirmiyim bi yolu var mı
Merhaba, @Ozan54
Ankastreden kısa kabloyla direk bağladığınızda, modemin içindeki değerlere bakarak anlaşılabiliyor.
Abi köydeyim direkte kutu
Uzun merdivenle çıkabilirsin.
Sanmıyorum. Çünkü bakımı büyük ihtimalle dolapta yaptılar. Direkten ki kutuda sorun olacağını sanmıyorum.
Türktelekom direğiyle elektirik direği yan yana elektirik direkleri değişiyo komple aynı anda türktelekom o gece santral bakımda diye yazıyordu benim düşüşün bakımdan dolayı mı yoksa direk değiştirirken kabloya mı zarar verdiler derken komşu senin kablo baya gerildi dedi hemen MERDİVENİ koydum kabloyu değiştirdim eski haline geldi hızımı hüncellermisiniz dedim değiştirdiler ama değiştiren abi bi sıfır eksik koymuş dönüş yapmadılar yardımcı olurmusunuz
Merhaba, destek kaydının numarasını buradan paylaşır mısınız?
Buyrun 54652699
Abi hala düzeltmediler
Merhaba, @Ozan54 Hızınızı güncelletirdim. Tekrar kontrol eder misiniz.
Ozan Bey merhabalar, moderatör arkadaşımızın da belirttiği gibi modeminizin şu an 100 mbps ile buluştuğunu görüyorum. Teyit ederseniz konuyu çözüldü olarak kapatalım
Çözüldü çok teşekkürler
Sorunun çözümüne sevindim iyi günlerde kullanın hizmetinizi
Çözüm.