Anadolu yakası Altyapı Talebi

Merhabalar,
Evleneceğim için başka bir konuma geçiyorum anadolu yakasında Maltepe’ye. Yaklaşık 1.5-2 yıldır alıştığım TurkNet altyapısını burada bulamadım ve o kadar üzgünüm ki şu anda aylık 200-250 TL isteseniz ve gigafiber altyapı getirseniz direkt öder alırım bu hizmeti. Lütfen 2022 içindeki altyapı çalışmalarınıza burayı da ekleyin. İdealtepe marmarayın hemen yanındayız ama burada altyapı yok. Daha önceden kullandığım şu hızları almayı o kadar çok istiyorum ki işim gereği. Lütfen lütfen lütfen…

2 Beğeni

Maltepe/Zümrütevler/Firatlı Sokak da altyapı çalışmalarınızı buraya da bekliyoruz en yakin sürede

Şimdi den hayat arkadaşınız ile size mutlu, sağlıklı güzel bir hayat diliyorum. :slight_smile: Ben bulunduğunuz bölge için altyapı talebinizi arka planda gerekli yerlere ilettim :slight_smile: Temennim en kısa süre de size GigaFiber ulaştırılır. Sağlıklı günler diliyorum.

1 Beğeni

Bu buyume habire küçükcekmecede genellike avrupa yakasinda

Ataşehir değil de Maltepe neden orası? Orada olsan gelme ihtimali daha yüksek sonuçta… Ataşehirde gigafiberli yerler mevcut yanılmıyorsam.

istanbul pendik kavakpınar mah. sinede bekliyoruz.

Merhaba @cancoban, öncelikle hayırlı olmasını ve çok mutlu olmanızı temenni ediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Bana özel mesaj üzerinden taşınacağınız adresi il,ilçe,mahalle ve sokak bilgisi olarak iletirseniz altyapı kontrollerimizi yapıp size geri dönüş yapabilirim.

1 Beğeni