Altyapı Üst Kapasite Limiti

:grinning: aradabi bak hız arttımı diye :rofl:

Modem arayüzü sürekli açık duruyor yan sekmede. Her an her şey olabilir :grinning_face_with_smiling_eyes:

Sayfayı yenilemeden anlayamazsın :blush:

Modem arayüzü kendini 10 saniyede bir yeniliyor :+1: :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Sanırım yetkililer biraz yoğun ya da üzerinde çalışıyorlar ama şimdlik buraya cevap yazmıyorlar :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Benim içinde böyle bir değişikliği iletebilirmisin ?
Mevcutta destek kaydım filan var gerekiese abone ve destek kaydı numaramı’da verebilirim.

Aşağıdaki konuda, en aşağıda destek sebebim ve ona istinaden yapılan durum ile alakalı mesajlarım var.

Son mesajın üzerinden 10 gün geçmiş. Yoğunluktan dolayı gelip kontrol bile edemedim ama bir tane bile yetkilinin cevap yazmamış olması üzücü bir durum. En azından konuyla ilgili bir bilgi verilmesini isterdim. Birisi gelip, “Evet, sizi arayan destek ekibi çalışanının söylediği doğru, maalesef yapabileceğimiz birşey yok” dese, ona bile razıyım.

1 Beğeni

Bir ihtimal hat verilebilirliğinden dolayı olabilir ama sanmıyorum çünkü değerleriniz DSLAM kilidini işaret ediyor ama arka planına bir bakalım…
Güncel hat değerlerinizi paylaşır mısınız?

2 Beğeni

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Şu an güncel durum bu şekilde;

Biz 107 metre den alamıyoruz valla o hızları. Hattınız çok güzel. Dslam kilidi kaldırıldığı takdirde net 100 mbps alabilirsiniz.

Hem saha dolabı evin hemen karşısında hem de bina içi kablolama telekom tarafından sıfırdan yapılmış, bunların etkisi vardır muhtemelen.

1 Beğeni

Arka planda iletildi en kısa sürede müdahale edilecektir.

1 Beğeni

@TworA @Baran İlginiz için teşekkür ederim. Sonucu merakla bekliyorum.

Halala TT böyle işçiliği nerden öğrenmiş :joy:Benim ki evimin önünde hemen saha dolabı :joy: ama mühendislik harikası işçilikleri ile 107MT uzatmışlar :joy:

Apartman yöneticisi ve iyi ilişkileri sayesinde olmuş anladığım kadarıyla. Yoksa pek de Telekom’un yapacağı birşey değil zaten :grinning_face_with_smiling_eyes:

Haha galiba. Normalde TT iç tesisat döşemez. Nasil olmuş o iş çok garip. Bende yoneticiyim de, bizim Apt 16 mbps nimet sanıyor. Yoksa TT ye neler edeceğim, neler. 2 güne fiber getirttim.

@MehdiUygun O konuyu ben de yanlış anlamış olabilirim. Telekom’un kendisine yaptırmamışsa bile orada çalışan kişilere özel olarak yaptırmış olabilir. Dediğim gibi, yeni taşındım, çok da hakim değilim.

@Baran Tekrardan teşekkür ederim. Yapılan işlem sonucu birşeyler değişmiş. Evet, halimden de gayet memnunum ama insanın şöyle bi bakıp “Neden yaparsın ki böyle birşeyi?” diyesi geliyor. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Güncel durum bu şekilde;

3 Beğeni

99999 :smiley: güzel alt yapı

1 Beğeni

Tam olarak ondan bahsediyorum işte :grinning_face_with_smiling_eyes:

99999 olarak gözükmesinin neden bağlı olduğunuz santral/saha dolabı ‘nda bulunan DSLAM dan kaynaklanmaktadır. Bazı cihazlarda 102400 şeklinde olurken bazılarında 99999 şeklinde 100 profili sağlanmaktadır. Sorunun çözülmesine sevindim, keyifli kullanımlar dilerim :hugs:

1 Beğeni