Altyapı sorgulaması mı modemde gözüken mi?

TurkNet ve 3 4 farklı siteden altyapı sorgulaması yaptığım zaman maksimum alabileceğim hız 67mbps olarak gözüküyor. Bazı forumlarda Modemin desteklediğine bak orada ne yazıyorsa o kadar alabilirsin yazıyorlar. Modemin xDSL istatistikleri kısmında alabileceğim net indirme hızı 79 yükleme hızı 33 olarak gözüküyor. Kafam karıştı Şimdi benim Altyapı sorgulama sitelerine mi bakmam gerekiyor modemimde gözükene mi?

altyapı sorgulamaları sorunsuz kullanacağınız hızları gösterir modemde 79 mbps görünebilir ancak o hıza geçmeniz durumunda kopma sorunları yaşayabilirsiniz bu da kablolarınızın kalitesine kalmış.

2 Beğeni

Hat değerlerini paylaşın bakıp yorum yapalım

2 Beğeni

TürkTelekom sözleşmesi iptal olduğu için burası şuan boş gözüküyor. 2 gün öncesine ait fotoğraf.

Bende de sorgulama ekranında 63 mbps yazıyordu ama modem de 127 mbps dowloand 55 mbps upload vardı şuan 100 mbps sorunsuz kullanıyorum

TurkNet telefonda konuştuğumuzda size 75 mbps vericez ama siz altyapınız desteklemediği için 67 alabileceksiniz demişlerdi. İnşallah sizdeki gibi bir durum olur da 67 üstünde de kullanırım.

Merhaba, 79mb’e kadar sağlıklı kullanırsınız. Tavsiyem: 75mb pakete geçiş talep edin.
Anlık bir durum olabilir, 67mb desteklemesi fakat 75mb pakette sorun olmaz, hizmetiniz fiziksel/yazılımsal olarak destekliyor.

1 Beğeni

Merhabalar, hat değerleriniz oldukça sağlıklı… 75 Mbps’e kadar VDSL hızınızı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

1 Beğeni

Anladım 75 üstüne yükseltmeyeceğim o zaman. Peki upload yükselttirilebiliyormu? 32 gözüküyor en azından 10 15’E falan çıkarttırabilirmiyim yani TurkNet ile görüşüp.

Ne yazık ki VAE altyapısında upload hız limitlerine TurkNet müdahale edemiyor. Yerleşik operatörün belirlediği upload hızları ile kullanım gerçekleştiriyorsunuz.

Anladım teşekkür ederim. 75 mbps hız ne geliyor ise de upload kullanacağım o zaman. Teşekkürler yardımcı olan herkese.

1 Beğeni

Evet belirlenen upload hızları ile sorunsuz bir şekilde kullanım gerçekleştirebilirsiniz. İyi kullanımlar dilerim.

1 Beğeni