Altyapı sorgu hatası

Merhabalar. Bugün TurkNet 'e geçişim yapıldı. Fakat hızım 75 mpbs iken farklı iss siteleri dahil olmak üzere altyapı sorgulamamda 14mpbs adsl olarak görünüyor. Şu an hızım 75 mpbs vdsl ve stabil onda sorun yok. Fakat daha önceki iss lerimde böyle birseyle hiç karşılaşmadım. Bu durum nasıl düzelir. Teşekkür ediyorum şimdiden

Selamlar,

Geçişiniz sonrası VDSL boş port kalmamış olabilir, ADSL olarak hizmet verilebilir durumda. Bundan dolayı böyle bir görsel görüyorsunuz. Sizi etkileyen herhangi bir durum bulunmuyor.

Bir önceki iss de böyle bir durumla karşılaşmadım. Tutarsızlık yoktu. Ne hız alıyorsam altyapimda da o görünüyordu. Şu an hız kaynaklı bir sıkıntım yok fakat sadece bu şekilde neden olduğunu merak ediyorum. Ayrıca port var diye de yazıyor. Sanırsam altyapı bilgilerinin TurkNet tarafından güncellenmesi gerekiyor

Burada bir tutarsızlık bulunmamaktadır. Bir önceki altyapınızda yaptığınız kontrollerde boşta VDSL port bulunabilir fakat şu an “ilettiğiniz görsele göre” bu yorumu yapıyorum. Boş port var yazması da ADSL boş port olduğunu gösteriyordur.

1 Beğeni