Merhaba, tatil dönüşü eve geldiğimde binama altyapı kurulduğunu gördüm ve çok sevindim çünkü öncesinde adsl bile yoktu ve redbox kullanıyorum halen. Sorgulamamı yaptım ve gigafiber için başvurdum. Her şey iyi gidiyordu ama kurulum günü sinyalin çok yüksek olduğunu belirtildi, her gün ertelendi ve sorun çözülemedi. 26 Ağustos’tan itibaren 18 gün oldu. Bu sinyal yükseliği sorunu nedir, ekipler ne kadar sürede çözer? Yardımcı olan herkes şimdiden minnettarım. Evdeki 4.5g ve sınırlı internete veda etmeyi çok istiyorum.
Selamlar @mhmtemny, foruma hoş geldiniz Forum profilinize tanımlı müşteri numaranız üzerinden hizmetinize ulaştım. Ekiplere konuyla alakalı bilgi aktardım. En kısa sürede GigaFiber hizmetini deneyimlemeniz dileğiyle
Merhabalar @mhmtemny, umarım en kısa sürede GigaFiber’e kavuşup simetrik internetin keyfini çıkartırsınız.
Şimdiden aramıza hoş geldiniz ve hayırlı olsun.
Teşekkürler, hoş buldum Umarım daha fazla uzamaz süreç.
Merhabalar tekrarda, bu haftanın başında altyapı sorunumun çözüldüğü bilgisini aldım bu konudan 1 gün sonra. İlginiz için teşekkürler. Ancak o günden beri de bu sefer randevu için aranmıyorum. Her gün desteğe yazıyorum ama nafile Bu hafta da gidecek diye üzülüyorum. Neden randevu verilmiyor acaba?
Selamlar @mhmtemny, kontrol sağladığımda en kısa sürede randevu için sizinle iletişime geçileceğini görüyorum. Yoğunluğa bağlı olarak mümkün olan en yakın tarihte kurulum işleminiz gerçekleşir
Buga felan girmiş olabilir miyim? 1 ay oldu olacak artık. İlk başvurduğumda kısa süre sonra aranacaksınız deyip 10 saat sonra gerçekten aranmıştım. Şimdi 1 hafta oldu kısa süre diye
Selamlar @mhmtemny, süreciniz ilgili birimlere aktarılmıştı. Sizin için tekrar ekiplerle iletişime geçtim
İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Umarım birkaç gün içinde olumlu sonuç alır ve gigafiber mutluluğunu sizinle paylaşabilirim
Kurulumum yapıldı ve gigafiber hizmetine kavuştum teşekkürler TurkNet
Bu çok güzel bir haber, deneyimlerinizi forumda paylaşmanız dileğiyle. Keyifli kullanımlar