Alabileceğimiz max değerler ile oynanması

Merhabalar, Aldığım max hız değerleriyle oynanmış . Düne kadar 75-80mbps arası hat değerlerim olmasına rağmen bugün internette bir yavaşlık sezdim ve hız testi yaptım 10mbps cıktı. Farklı modem ile denedim aynı, iç tesisatta sorun olmadığına yüzde 1 milyon eminim. Aynı sorunu pandemi zamanıda yaşamıştım yalvar yakar turk telekom yetkililerine çözdürmüştüm sorunu çünkü TurkNet hiç yardımcı olmamıştı, destek yönlendirmişlerdi tt görevlileri bir sorun olmadığını belirtmişti. Yalvar yakar turk telekom yetkililerine ulaşıp sorunu çözdürmüştüm dolaptaki kabloda sorun olduğunu felan söylediler sorun çözüldü Allahtan , şimdi aynı sorunu yine yaşıyorum 1sene önceki sorunu . O zaman pandemi dolayısıyla sıkıntı olmuştur felan dediler ama şu an aynı sorun yine oluştu. İnterneti kullanmak eziyet oldu. Destek kaydı açtım ama cidden robot cevaplardan sıkıldım hiç ilgilenilmiyor geçen sefer öyle olmuştu. Acaba yardımcı olacak bir baba yiğit var mıdır ? Çok sevinirim . Yoksa 3-4 gün önce superonline alt yapısı geldi binaya, çözülmezse sorun direkt olarak geçeceğim kimseye saatlerce dil dökecek anlatacak halim kalmadı anlatmada sıkıntı yok ama kimse anlayamıyor sorunu . Çok canım sıkkın :frowning:

Merhabalar, canınız sıkılmasın. Destek kaydınızın numarasını benimle paylaşır mısınız? Kontrol edelim :raising_hand_man:

Teşekkür ederim özelden ilettim

Bir de görsel yükleyemiyorum desteğe . Ne pc den ne mobilden servis hatası uyarısı veriyor :frowning:

Merhaba, hat değerlerinizi incelediğim zaman hat zayıflamanızın yüksek olduğunu gözlemlemekteyim fotoğraflara bakarak bunu çıkartıyorum. Modeminize kadar gelen kablolarda ek veya oksitlenme hatta paslanma varsa bunları gidermenizi önerebilirim.

Ankastreden modeminize kadar kablolarınızın kablolarınızın bir elektrikçi tarafından kontrol edilmesini önerebilirim.

kardeşim emin ol hiçbir sıkıntı yok aynı sorunu daha öncede yaşadım , hat değerlerim böyle gözükmesinin sebebi alt yapı kapasitesinin kısıtlanmasındwn kaynaklı sizin bahsettiginiz gibi bir sorun değil yani , ne kadar da anlatsam anlamıyor insanlar ne yapacağımı şaşırdım

Türk telekom saha dolabında sorun varmış , sorunum çözüldü.

Sorunun çözümüne sevindim İyi günlerde kullanın hizmetinizi :pray::hugs:

1 Beğeni

Çözüm.