Aktivasyon süresi kaç gün?

Operatör değişikliği yapıyorum. Belgelerim bu sabah 10’da kargo tarafından teslim edildi. Online işlemler tarafından takip ediyorum. Teslim edildiğine dair bir güncelleme yapılmadı. Kaç gün içerisinde aboneliğim başlar ?

Evde internet / telefon olmadan TurkNet’li olma süresi

7.07 Gün

Operatör Değişikliğinde TurkNet’li olma süresi

11.51 Gün

(Bu 11,51 gün süresi tamamen eski operatörün geçişinize onay vermesi ile ilgili. Ne kadar erken onay verirler ise süreç o kadar kısa oluyor.)

1 Beğeni

Mod arkadaşın paylaşmış olduğu süreler ortalama olsa da genelde daha kısa sürede sonuçlandırılıyor hizmet. Misalen geçtiğimiz hafta Salı sabahı evraklarını gönderdiğim bir yakınım pazar sabahı interneti TurkNet üzerinden almaya başladı. Halihazırda TT abonesi idi ve hat taşıma ile işlem yaptığı için fiziki bir olay cereyan etmedi. Bu da bazen bir artı yaratabiliyor. Ancak sizin senaryonuzda bazı şeyler süreyi değiştirebilir net bir süre veremeyiz.

3 Beğeni

İyi günler. Belgelerim dün sabah ulaştığı halde bugün bana belgelerimin ulaşmadığını söylemekteler. Nasıl bir yol izlemeliyim ? @EFG

Sizin bu durumda bir şey yapmanıza gerek yok. Evraklarınız elimize ulaşmıştır ancak daha sisteme yüklenmemiştir. Bu yüzden size bu söylenmiştir.

1 Beğeni

@EFG Mesajıma bakabilirmisiniz? Teşekkürler.