Aktivasyon Bitti Ama Oim Ekranı Bomboş

Merhaba bugün itibariyle TurkNet’e geçiş işlemlerim tamamlanmakta olup bağlantımda herhangi bir sorunum yok ama TurkNet Online İşlem Merkezi’e girdiğimde


böyle bir ekranla karşılaşıyorum. Ne zaman düzelir acaba ?

TurkNet Online İşlem Merkezi tarafında güncelleme bilgileri zaman zaman sisteme geç yansıyor. Kullanımınıza herhangi bir engel teşkil etmiyor ise dikkate almamanızı öneririm. İyi günlerde kullanın hizmetinizi :pray:

4 Beğeni

Teşekkürler. Şuan 75 mbps’lik paketteyim daha önce kullandığım iss’de 100 mbps’lik paket kullanıyordum. Hat değerlerim gayet sağlıklı 100 mbps kaldırabilecek değerde. 100 mbps’lik pakete geçiş için ne yapmam gerek acaba?

Güncel modem hat degerlerinizi atarsanız yardımcı olalım.

1 Beğeni

@MehdiUygun

Online işlem merkezi üzerinden paket tarife adımından destek kaydı açarsanız bir üst pakete geçiş işleminiz yapılır.

2 Beğeni

Evet göksel hocama katılıyorum. Hat değerleriniz maşallah nazar değmesin muhteşem. Paket tarife adımların dan 100 mbps lik pakete geçiş için kayıt açın.

@MehdiUygun @ModeratriX şöyle bi sıkıntı var internet paket değişikliği menüsünde 100 mbps’lik paket yok. Gözükmüyor. Altyapı sorguladığımda 75 çıkıyor ama şöyle bi durum var apartman numarası 87. Apartmanın altında dükkan var numaraları 87/A 87/B böyle. Bunları sorguladığımda 97 mbps çıkıyor. Ve Tip7 erişim kabini apartmanın hemen önünde.

Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem - Paket Tarife Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum bu adımları izleyerek destek kaydı oluşturup 100 paketine geçiş yapmak istediğinizi belirtirseniz temsilci gerekli işlemi gerçekleştirecektir.

3 Beğeni