Adresime gigafiber altyapı istiyorum

Merhabalar yaklaşık oturduğum adrese 1 yıldır İnternet ile alakalı sorun yaşıyorum normale 65 megabit almam gerekirken 20 megabit alıyorum bu konu hakkında aylarca çözüm aramaya çalıştım bulamadım, d-smart’dan ayrılıp TurkNet 'e geçtim yine sonuç alamadım kısacası Türk Telekom dan birşey olmaz, Ankara’daki yaşayan biri olarak adresime gigabit talep ediyorum TurkNet abonesiyim ve şu andada apartmanımda İnternet sorunu yaşayan birkaç komşum var (port olarak) gigabit yapılması durumunda tüm binayı Türknetli yapabilirim, inanın çok sıkıntıdayım dünyanın parasını verdim hiçbir düzelme olmadı eğer mümkünse projeleriniz arasına benim adresimide alın bende hizmetinizden yararlanayım

Bende adresimde GiGaFiber istiyorumda istemekle olmuyor işte kaksks

Geçen birisi yazmış böyle bir talep ankara izmir veya istanbulda oturuyor ise yapılma imkanı oluyormuş hem neden olmasın ki arz talep meselesi değil mi bizim burda port bulunmuyor insanlar abone olamıyor herhangi bir firmaya benim binamda internet arayan 3 kişi var şu an memnun olmayan çoğu kişi var TurkNet gigabit yapar ise hepsini gigabitli yaparım

Bizim sitede de aynı getirseler bizim siteyle yanımızdaki site 1000 hane sadece arz var talepte var ama gelmiyor işte

nerede yaşıyorsun dostum

İstanbulda yaşıyorum

ne yapmamız gerekir ki gigabit için bina olarak imza mı toplayalım

Adresinizi mahalle/ilçe/il şeklinde belirtirseniz arka planda ilgili birime talep olarak iletebilirim, ayrıca TurkNet GigaFiber adresinden site yöneticisi/sakini bölümünden başvuru yaparak talebinizi belirtebilirsiniz.

1 Beğeni

Site üzerinden başvuru yaptık bahçelievler ve kocasinan’a geliceğini duyduğumda zaten, şuanda da bekliyorum altyapı planlaması olur muhtemelen diye bağcılar çınar mahallesine çekiceklermiş altyapı sanırım 2021 sonuna kadar.

1 Beğeni

Gülveren Mahallesi 73.Cadde No 15/15 ANKARA MAMAK

1 Beğeni

Evet 2021 sonuna kadar Çınar Mahallesi’ne çekilecek olarak gözükmektedir. Umarım en kısa sürede sizin bölgenizede ulaştırılır :pray:t2:

2 Beğeni

Arka planda ilgili birime talebinizi ilettim, iyi günler dilerim.

olma olasılığı var mı var ise ne kadar sürüyor

Arada 2 km var bende umuyorumki bizim mahallemizede ulaşır GigaFiber altyapısı güzel potansiyeli var yeterki altyapı ve hız gelsin.

2 Beğeni

İhtimal var ancak süreç hakkında kesin bilgi veremiyorum maalesef.

Baran’a katılıyorum.


Selam, hat değerlerinizi paylaşırsanız ayrı bir post veya özelden bir bakalım.

image

20.06.2021 tarihinde altyapı bakım çalışması oldu ve hiç düzelmedi 65 alıyordum 20 alıyorum artık bazen düşüşlerde oluyor çözümü yok bende gigabit talep ettim bizim binayı turknetli yaparım ben

Zayıflama fazla. Saha dolabı mesafeni öğrenebilir miyim? Kayıt açıtnız mı? Buradan “Hızım Düşük-Performans” kayıt açın, durumu izah edin.


Şu kontrolleri iç hattınız da yapın:
Ankastre bağlantılarını ve kablonu kontrol ettir eğer kablon da problem varsa CAT6 23AWG Nexans, Erse, Reçber markalı kablo kullanın eğer bağlantınız da oksitlenme, gevşeme gibi unsurlar var ise yenileyin veya kablonuzda ki diğer 2 damarı kullanın. Ek, dsl prizi, splitter var ise kullanmayın/yenileyin.
Not: Ankastre bağlantısı ve eklere YAK1 kullanın.

1 Beğeni

500m gibi birşeydi fakat şöyle birşey var efendim bu sorun bakım çalışmasından sonra oldu sorunu bize attılar ankastrede sorun var dediler TurkNet 'e kaç defa kayıt açtım çözüm bulunamadı cat6 kablo ile eve çektirmemizi istiyorlar o da 550 tl tutuyor

1 Beğeni

Çınar mahallesine geleceğini yeni öğrendim acaba planlamada bir güncelleme mi oldu? Olduysa Yenigün Mahallesi için herhangi bir plan var mı?

1 Beğeni