Ac750 otomatik restart

ac750 modemim var.crc hataları olusuyor ve hat kopuyor 3-4 gunde bir.modemde otomatik restart ozelligi var mi? her gece restart cekse kendine.aceleyle aldim iade edemiyorum mecbur kullanicam.

birde bu modemdeki crc sorunlari modemlemi ilgili yoksa santraldeki cihazla modem uyusmazligindanmi.cunku yillardir piyasada olan modemde boyle sorunlar olmasi cok garip geldi heleki asus gibi firma nasil cozemiyor

Modem hat değerlerinizi atarmısınız?


suan evde degilim fakat gecen hafta boyle idi.858 surumunde modem.bu ara idare edicem eğer çözemessem saticam letgodan para koyup geri keenetic alicam.

1 Beğeni

Hattınız FastPath modda olduğu için crc yüksek geliyor diye düşünüyorum.Belki SNR artırmak işe yarayabilir. @ModeratriX @Hakan.Yildirim sizin bi fikriniz varmı?

1 Beğeni

Sadece bir ongoru o modemin ozelliklerini bilmiyorum ama g vector ozelligini kapatip denermisiniz bi yuksek oranda etkiliyor bazi hatlarda

2 Beğeni

Evet var. Asus modemlerin en sevdiğim özelliği hem cihazı tümden resetleyebilirsiniz hem de sadece dsl hattını resetleyebilirsiniz. Ayrıca wifi ağını da belli saat aralığında kapatıp açabilirsiniz.

hangi menüden yapıliyor ? sadece dsl restartlarsam crc sifirlanirmi.
ek olarak g vector kapadim bakalim ne olacak

Emülatörü bulamadım tam olarak da hatırlamıyorum ama saat zaman bölge ayar bölümünde büyük ihtimalle yönetim sekmesinde olması gerekir. Modemi resetlemek crc leri silecektir. DSL hattını sıfırlamak crc sayısını silmez.