Ac3200

Arkadaşlar, yeni TurkNet kullanıcısıyım, fiber 100mbps hattım var. TürkNetin verdiği TPlink 1200 routerı değiştirmek istiyorum, elimde şu an Asus RT-AC3200 Router var, değerleri ayni şekilde aktardım fakat internet bağlantısını kuramıyor, bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler.

ADSL/VDSL Modem Kurulumu (TURKNET/TTNET müşterileri için) | Resmi Desteği | ASUS Türkiye bu konuda anlatılan şekilde dener misiniz?

1 Beğeni

RT-AC3200 routereri ince bir iğne veya ataç ile restleyip kurulumunu modem arayüzünden yapmayı dener misimiz?

1 Beğeni

Birşeyler bildiğine emin misin adam diyor ki gpondan çıkan etherneti asusa takıp ana modem yapacağım diyor sen olmaz diyorsun o şekilde kullanan birsürü kullanıcı var

Mac klonlama özelliğini aktif etmen gerekiyor sanırım pppoe kullanıcı adı ve şifrenizi doğru yazın hata tam olarak ne foto atsana

Vlan id 35 yazmayi unutmayin kullanici adi ve sifrenin yaninda genelde bu yuzden olmuyor.

Arkadaşlar, kusura bakmayın ülke dışındayım hiç bir kişiye cevap veremedim. Sen birşey biliyormusun diyen kişiye ; 25 seneden beri internetimi ve her türlü modemleri, routerları kendi NL deki evimde kendim kuruyorum, daha yani Netgear Orbi RBR850 Mesh sistemi kurdum. TR deki router’ı buradan TR ye buradan söküp getirdim, zannedersem TTNet in verdiği modem ile router arasında uyumsuzluk var. TR ye gelişimde buradan ayni Mesh sistemini yanımda getireceğim. Yardımcı olan herkese teşekkürler, (tabiiki ukâlalar hariç!).