Abonelik İptali Sorularım

Abonelik iptalimi e devletten yapınca ne kadar sürer ve ne kadar ek ücret öderim

Neden iptal etmek istiyorsunuz?

valla 3 senelik müşteriyim çekmediğim ping sorunu kalmadı 100 mbps hızım var aldığım 30 mbit bile değil pingler akşam uçuyor yeter yani öğrenciyim ben 2 tane vizeden düştüm hocalar affetmese kalıyodum arkadaşlarım türk telekom pingleri hiç kötü değil kontrol yaptık diyorlar bende yaptım altyapım yeni modemin daha taksidi bitmedi öğrenci halimle zar zor ödüyorum bide paramla rezil oluyorum sadece soruma cevap almak istiyorum bu ay faturası hariç fatura ödermiyim yeterki ödeyimde kapansın

Yaşanılan Satürasyon Sorunları Hk - #485 bu konu üzerinde aslında yaşadığınız sorunun cevabı var. Yine de iptal etmek isterseniz iptal süreci 7 iş günü sürer. Talebi verdiğiniz günden itibaren faturalandırma durur ve TurkNet taahhütsüz hizmet verdiği için son fatura dönemindeki kullandığınız gün kadar faturayı ödeyip ayrılırsınız.

Bu ay içinde iptal işlemi yaparsanız hayır ödemezsiniz. Sadece kullandiginiz gun kadar ödeme olur. Abonelik talebiniz alınır alınmaz 24 saat içinde faturalama işlemi durdurulur ve 7 iş günü içinde iptal işleminiz gerçekleştirilir.

Alacağınız yada borcunuz varsa iptal işlemleri sonrası online işlem merkezine 45 gün boyunca giriş yapabilir olacaksınız. Oradan fatura ile ilgili işlemlerinizi kontrol edebilir ve gerekirse kayıt açabilirsiniz.

2 Beğeni

Otomatik ödemede faturam oradan kendi çekermi kalan faturayı

Bu konuda ne bilgim yok ama belirttiğim gibi banka/kart bilgileriniz sistemde göründüğü sürece boyunca işlem yapılabilir. Garanti olması açısında fatura kesim tarihi sonrası kendiniz kontrol etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

1 Beğeni