Abonelik İptali Hakkında

Aboneliğimi iptal etmeği düşünüyorum. Bir kaç sorum var.

  1. Kullanmadığımız günlerin para iadesi oluyor mu?
  2. TT altyapısında kullandığım için verdikleri modemi nasıl iade edeceğim?
1 Beğeni

1.) Beğenmezseniz Paranız İade — TurkNet.
https://refund.turknet.net.tr/(İade sorgulama)
2.) Hizmetinizi iptal ettikten sonra, Türk Telekom’a ait modem ekipmanlarının 10 gün içerisinde tarafımıza iadesini rica ediyoruz. Bu iade işlemini isterseniz Aras Kargo ile karşı ödemeli olarak yapabilirsiniz. Modeminizin hizmetiniz ile eşleştirilebilmesi için kargolamadan önce modem kutusuna ad soyad ve müşteri numaranızı içeren bir not eklemenizi rica ediyoruz. Cihaz tarafımıza ulaşmadığı taktirde sistem otomatik olarak faturalayacaktır.

Gönderi Adresi:

TurkNet İletşim Hizmetleri A.Ş Lojistik Bölümü Dikkatine Torun Center, Garden Office Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi NO 74 A Blok Pk 34394 Şişli İstanbul Telefon : 212 355 17 00 Faks 212 216 55 66

2 Beğeni

Cevabınız için teşekkür ederim.

Merhabalar,

İptal talebinden sonra 24 saat içerisinde faturalama durur. Bunun dışında arıza durumu vs. nedeni ile kullanım sağlayamadıysanız Online İşlemler - TurkNet & 0 850 288 80 80 üzerinden fatura destek kaydı oluşturursanız çıkan faturadan kullanamadığınız günlerin tutarı düşülür.

İptal sonrası modem 10 gün içerisinde iade edilmelidir. Kutu içeriğine müşteri numaranızı, adınızı ve soyadınızı içeren bir not bırakmanız faydalı olacaktır. Moderatör arkadaşımın paylaştığı adrese gönderim sağlayabilirsiniz.

1 Beğeni