TurkNet 'e başvuru yapmıştım süreç çok uzadı diye iptal ettim başka yere başvuru yapmadım tekrar başvuru yapmak istediğimde zaten devam eden bir başvurum varmış gibi gözüküyor sistemde müşteri temsilcileriyle görüştüğümde başvurunuz iptal edilmiş devam eden başvuru yok diyor yardımcı olamıyorlar sanırım arka planda sistemde sıkıntı var çözüm istiyorum ve başvurumu tekrar yapmak istiyorum
Aynı durumdayım bende yardımcı olabilecek varmı ttnete başvuru yapıyorum direk iptale düşüyor başka yerde devam eden başvurunuz var diye. Ama bugün 16:30 itibari ile internet aboneliğimi kökünden kapattirdim buna rağmen başvuru yapamıyorum
@alperenatici Aynı durumdayım lutfen yardımcı olun ttnete başvuru yapıyorum direkt iptale düşüyor başka yerde devam eden başvurunuz var diye. Ama iptal edeli hizmetimi 2 hafta oluyor internet aboneliğimi kökünden kapattirdim buna rağmen başvuru yapamıyorum
Selamlar @Sahen, iptal talebinizin dün (07.02.2023) alındığını görüyorum. İptal gerçekleştirdikten bir süre sonra farklı sağlayıcıdan hizmet alabilirsiniz.