86 tl olan faturam 117 tl olacakmiş!

Dün TurkNet müşteri hizmetleri aradı. Dijitürk korsan yayıncılık için develet yasa çıkartmış dediler o yüzden 117 tl olacakmış. Eğer kabul etmiyorsanız o zaman dijitürk abonesi olun eski faturanızı ödeyeceksiniz dediler. Abi nedir bu allah aşkına biri beni dolandırmaya mı çalıştı yoksa gerçekmi bunlar. Lütfen acilen bilgilendirme. 86 tl den 98 tel ye nasıl çıktı diye soracakken şimdi 117 tl diyorlar

Merhaba, Tuzağa düşmeyin dolandırıcı bunlar.

1 Beğeni

Abi bilmiyorumki şimdi. Dolandırıcı iban no ister ya da para yatır der ne bileyğm hemen birşey koparmaya çalışır. Ama bunu söylediler sadece

Sadece sana değil, birçok kişiye söylüyorlar bu tarz yalandan bilgileri.

1 Beğeni

Tahminen dolandırıcılar. Birkaç güne tekrar arayıp ekstra ödeme için iban falan verirler. TurkNet böyle bir durumda tahminen mail atar tek tek aboneleri aramaz. Daha öncede zam gördük duyuru yapıyorlar zaten.

Aradıkları numara TurkNet 'e ait değildir tahminen ?

1 Beğeni

0212 929 0523

Numara bu arkadaşlar eğer dolandırıcıysa sizde dikkat edin ben baya sinirlendim çünkü inandım birden.

Numarayı Google’a yapıştırmanız yeterli böyle durumlarda

Eyvallah arkadaşlar şimdi belli oldu

Bu tarz olaylar da dikkat edin. İyi geceler dilerim.

1 Beğeni

1 Beğeni

İyi geceler teşekkürler

1 Beğeni

Ekran Görüntüsü (107)_LI
Aynı şekilde bu gibi numaralara karşı dikkat ediniz.

1 Beğeni

Selamlar, öncelikle karşılaşmış olduğunuz bu durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Diğer forum kullanıcılarımızın dediği gibi bu numara bize ait değil. Bu tuzağa düşmeyin. Şimdi ben sizi arayan numarayı hızlıca ilgili ekiplerime dönüyorum.

Bu ve buna benzer durumlar için arama yapan numaraları havuzumuzda tutuyor ve hukuki yollara başvuruyoruz. Bunu da bilmenizi isterim.

2 Beğeni

0212 929 ile başlayan 5 - 6 adet engellediğim numara vardır. Sanki toptan almışlar gibi birini engelleyince diğerinden arıyorlar. Kanmayın. Telefonunuz Samsung ise dahili gelen aramaların kimliğini bildiren hiya entegrasyonu vardır. Kullanabilirsiniz. Değilse Play Store’dan veya App Store’dan arayan kimliğini arama geldiğinde ekrana çıkartan alternatif uygulamalar kullanabilirisiniz.

Teşekkür ederim hıcam kolay gelsin

yemek sepetinden telefon numaralarımızı da aldılar arar dururlar artık :smiley:

1 Beğeni

Dün üç spam arama geldi :smiley:

Ne TurkNet in nede digitürk ün böyle bir numarası yok digitürk diye dsmart da itemeleye çalışabilirler genelde böyle ucuz numaralar dsmart ta oluyor

1 Beğeni

Senaryoya bak. fsgsaasggs Allahım bana dolandırıcının akıllısını nasip et. Amin. (Bu arada dikkate almayın engelleyip geçin.)

2 Beğeni