75 Mbps Paketim İçin Modem Sorunu. (VDSL)

Selamun Aleyküm Merhabalar Altyapım 63 Mbps Desteklediği İçin TurkNet 'e Geçtim (75 Mbps Paket) Modemim Biraz Eski Tplink Tdw9970 TT Modemi 2.4 Ghz Destekliyor. Kablolu Ve Kablosuz 20 Mbpsnin Üzerine Çıkamıyorum. TurkNet Hat Değerlerim İse Şöyle.

Şimdi Ben Modem Değişirsem 63 Mbps Hız Alabilirmiyim. Forumda Keenetic Dsl Tavsiye Etmiş Çoğunluk Ama Sorun Yaşayanlar Da Olmuş. 400-500 TL 500 ü geçmesin 550 olabilir ama dediğim gibi 63 Mbps Hız alacak isem. Modem Tavsiye Edebilirmisiniz.
Sizlerden Ricam Isınma yanma sorunu olmayan kopma sorunu olmayan ve 63 Mbps hız alabileceğim güzel bir modem tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. Şuan ki Modemim le kablolu ve kablosuz 20-25 Mbps Üstüne Çıkamıyorum. Mağdurum ve Aktivasyonum Yeni Yetiş TurkNet.

Not: Teknik bilgiler benim şuanki Modemim ile Alabileceğim Hızı mı gösteriyor yoksa mevcut altyapıdanmı böyle? Evet sizler kadar bilgim yok bilgilendirirseniz çok sevinirim.

keenetic modem ile snr ayarı düşürerek şuan ki hızdan yüksek hız alabilirsiniz ama modem fiyatları uçmuş durumda

modem içinde xdsl istatistiklerinde maximum veri oranı ve mevcut veri oranı yazar, ordan ne hız alabileceiğni görürsün.

1 Beğeni

Benim Paketim 75 Mbps Keenetic dsl kullandığı halde istediği hızı alamayanlar varmış birde kopma sorunu aldığı söyleyenler bahsettiğiniz modemin satın alma linkini ve snr ayarının nasıl düşürüleceği konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşır mısınız?

1 Beğeni

An itibari ile Zyxel Vmg 3312-b101 Modem Takarak Hat Değerleri. Zaten Tplink Tdw9970 tede bu şekildeydi buyurun.


Lakin Kablolu ve kablosuz aynı şekilde 20 Mbps üzeri Hız alamıyorum. Zannımca sizlerde takdir buyurursanız Bi ihtimal modem den ise ben modem alıyım ama yok modem kaynaklı değil ise ki belirteyim. Aynı Modemi kullanıp kablolu bağlantıda 75 Mbps Hız alan gördüm forumlarda bilginize. Lütfen yardımcı olun.

An itibari ile modem ayarlarında yaptığım değişiklik ile hızım 31 Mbps kablolu ve kablosuz.

Modem arayüzünde ki bilgilere göre biraz zayıflamanız var. Modeme gelen kabloyu kontrol etmenizi, spliter varsa onu söküp modemi direkt bağlamanızı öneririm. Modem kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Destek kaydınız varsa oradan takibini yapabilir. İsterseniz iç tesisat kontrolü için yerinde destek ekibi talep edebilirsiniz.

1 Beğeni

Hayır Kabloda Sorun Yok. Modem Splitter Kablosunu Geçen Telekom dan Bi Abi Vardı Bak Dediydim Baktı Ondada Sorun Yok

Aynı Modemi Kullanıp 75 Mbps Hız Alan Var Modemin Root Felan Ne Bileyim bir Ayarı Yokmudur yada Turknetten Bir Yetkili Hızımda iyileştirme yapamazmı. Altyapım 63 Mbps Destekliyor lütfen Yardımcı Olun Gördüğünüz üzre Mevcut Paketimde 75 Mbps :sweat:

Hayır Denedim Splitter de Sorun Yok :sweat::sweat:

Hat Değerleri Modem den Kaynaklımı Yoksa Apartmandaki Kutudanmı?

Bunu anlayabilmek için modemi apartmanda ki kutuya direkt bağlamak gerekir.

1 Beğeni

Hocam Şuan İçin 35 Mbps de Sabit.

https://www.gittigidiyor.com/network-ag-modem/modem/adslvdsl-modem/tp-link-archer-vr300_spp_811133?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.40.8&id=748722210

https://m.n11.com/urun/tenda-v12-1200-mbps-4-port-5-ghz-vdsl2adsl2-modem-2021430?magaza=cnk&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Online işlem merkezi üzerinden paket tarife adımından önce 35 mbps e sonra tekrar 75 mbps e geçiş talep edin. Belki bir gelişme olabilir.

1 Beğeni

Bilgisayarcı getirttim ankastre kutusundan eve kablo çektim cat 6 kaliteli kablo şuan Hız testi yapıyorum. Hızım 30 Mbps TurkNet beni kanser verem ettiniz kardeşim beni tt personeli ile muhatap etmeyin paketimi 100 Mbps ye yükseltin düzelir belki beni hasta ettin TurkNet ne olur Rica ediyorum lütfen buradaki Moderatörlerin ilgili oldukları söyleniyor lütfen bana yardımcı olun.
Müşteri No : 2557382

Moderatörlere Özel Mesaj Nasıl Yazılıyor Bilmiyorum Bir tanesine atmaya çalıştım yokmu kimse.

Müşteri No : 2557382 Yani Ne Dediyseniz Yaptım Bir Bahaneniz Kalmadı Ankastre Kutusundan Eve Cat 6 Saf bakır Kablo Çektim Hızım Aynı Sizin Bilinçli olarak bunu yaptığınızı düşünüyorum artık beni gerçekten ayıp bu yaptığınız lütfen bir moderatör sesimi duysun ve paketimi 100 Mbps yapsın belki hızım düzelir yani beni çok uğraştırdınız arkadaşını getir kampanyasından arkadaşımı ikna edecektim vazgeçtim yazıklar olsun TurkNet.