75 Mbps alabilir miyim?

Merhaba,
bugün internetim bağlandı 75 mbps paketi Türknetin sitesinde de 73 mbps alabileceğim yazıyordu ama internetim şuan 30 mbps hızı geçmiyor modemim keenetic omni dsl n300 bu hızı nasıl arttırabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

1 Beğeni

Merhabalar, modem arayüzünüz de bulunan DSL değerlerinizi yani hat değerlerinizi bizimle paylaşırsanız alt yapınızın desteklediği hızı öğrenebiliriz veya TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden destek kaydı oluşturarak hattınızın desteklediği max hızı talep edebilirsiniz.

Yan taraftaki link üzerinden destek kaydı oluşturabilirsiniz: https://turk.net/online-islemler/destek-kaydi/destek-kaydi-olustur/j4maqjsqflei8

2 Beğeni

image
galiba bunlar

1 Beğeni

ayrıca dns ve ıp bulunamadı hataları alıyorum onunla ilgili bi bilginiz var mı acaba ?

1 Beğeni

Modeminizin yazılımındaki DNS leri kullanıyorsanız ve IPv6’yı modeminizde aktif ettiyseniz bu hatayı alabilirsiniz veya yazılım sürümünüzde bir sorun olabilir.

TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden destek kaydı oluşturarak size uygun Max hız talebinde bulunabilirsiniz.

1 Beğeni

Merhaba @Nei sinyal zayıflama değerleriniz normalin üstünde gözüküyor TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden kayıt açarak yerinde destek ekibi talep edin veya bir kablo tesisat işleriyle uğraşan kişilerden yardım alın veya yapabiliyorsanız varsa kablonuzun eklerini yenileyin ve dsl kablonuzun ucundaki rj 11 jakını değiştirin. İyi günler dilerim.

2 Beğeni

Selamlar @Nei, hat değerleriniz belirttiğiniz hızları almanız için pek uygun görünmüyor. Moderetör arkadaşımın da belirttiği gibi kayıt oluşturup ücretli iç tesisat desteği alabilirsiniz :raised_hand:t2: