70 MB hızım 27'ye düştü

Merhaba, 2 hafta önce hızımız 70Mb’den 27’ye düştü.
Modemde atanabilir hız 30’larda görünüyor hep. Atanan hız ise 27-28Mbit sabit.

Geçen hafta destek kaydı oluşturmuştum. Ertesi gün Türk.net tarafından arandım ve telekom ekipleri onlara bakır kablolarda birkaç sorun olduğunu ve en kısa sürede sorunun düzeleceğini iletmişler ve bana da bu bilgi iletildi ve destek kaydımı kapatmamam söylendi sorun düzelene kadar. Dün müsait bir zamanda online işlemlerden kaydın otomatik kapandığını sorunun giderildiğini yazan mesajı gördüm.

Hız testinede ise yine aynı sorun devam ediyor. Hızımız maksimum 27. Modemde de aynı şekilde görünüyor.

Geçen hafta açtığım destek kaydının numarası: Destek Numarası: 67187949
Bu kayıt otomatik kapanmış sorun giderildi diyip.

Dün yine kayıt açtım onun numarası ise: Destek Numarası: 67532346

Lütfen yardım ediniz.

Merhabalar,

TurkNet Foruma Tekrardan Hoşgeldiniz :wave:

Dsl istatistiklerinizi paylaşabilir misiniz?

Selamlar @spinaltap, yerel sağlayıcı ekiplerine bilgi aktarıldı. En kısa sürede inceleme ve işlem sağlanacak.

Merhaba, istatistikler aşağıdaki gibidir.
Normalde atanabilir hız, 72-75 arası ve atanan hız ise 68-70 arası oluyordu. 2 haftadır resimdeki gibi.

İlginiz için teşekkür ederim.

Bu sabah arıza ekibi geldi ve kontrollerini yapıp sorunu tespit etti. Bina dışındaki kablolarda sorun olduğunu, ilgili ekibi yönlendireceğini söyledi.

Beklemedeyim.

Arıza ekibi az önce gelip sorunu çözdü. Sanırım portu değiştirdiler. Şu an hızım 70Mbit.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Konuyu çözüldü olarak işaretleyip kapatabilirsiniz.

İyi günler.

1 Beğeni