%67 Zam

Yapılan en son açıklamaya göre 1 haziran’a ertelenmiş zam durumu…

1 Beğeni

Umarım İSS değiştiren tüm kullanıcılar mutlu ve sorunsuz bir şekilde kullanımlarını gerçekleştirebilirler.

1 Beğeni

Bizim kapımız her zaman tüm internet kullanıcılarına açık :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

1 hazirana ertelendi anyayı konyayı o zaman anlarız :smiley:

Evet, en son gelişme olarak bu tarihe kadar bir zam yapmayacağı konusunda bildiride bulundular.

Bu tarihe kadar 100 mbps üstü hızlar da yok o halde

Türk Telekom yakın zaman önce tekrar devlete geçti. Aldıkları ilk karar %67 zam kararı şaka gibi. Maalesef bu zam telekom altyapısını kullanan TurkNet gibi alternatif İSSlerin de zam yapmasına neden olacak. Yani haziranda 139 tl olacak TurkNet aboneliği daha da artabilir

Öyle Olamaz Çünkü TurkNet Anlaşma Yapıyor Yıl sonu Kiralama Yapıyor Zaten TurkNet Bu yüzden Fiyatı Yükselti :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

TurkNet 2023 Haziran’a kadar sabit fiyat garantisi sunuyor.

1 Beğeni

BTK resmi açıklama yapıyor esasında ben merakla bekliyordum ne olacak diye bugun hazirana attılar zammı. TurkNet 2023 hazirana kadar fiyat garantisi veriyor arkasında duracaktır diye dusunuyorum ki durmazsa ciddi müşteri kaybı yaşar.Öte yandan diğer tt altyapısı kullanan iss lerin %100 zam yapacaktır TurkNet le aynı tavrı sergileyeceklerini dusunmuyorum .Sektorde kendi altyapısına sahip en buyuk 3 firma var birincisi Turktelekom Sonrasında SOL 3. TurkNet altyapı buyuklugu ve guc olarak. Bu firmalar bir noktaya kadar bunu tolare edebilir diye dusunuyorum finansal olarak ama digerlerinin o çapta olduklarını düşünmüyorum.

Turktelekomda 3 aylık yazlık aboneliği var.


Napcan knka sen taahut istemiyordun. Sen ozgurlukcü birisin yapma boyle seylerr bakk savunduğunun arkasinda dur :joy::joy::joy:
Daha bunlari konusali 28 gün oldu uzuluyorum:(

1 Beğeni

Açıklama nerede yapıldı fiyatlar belli mi ki?

Btk tarafindan btk nin sitesinden bulabilirsiniz.

Vodafone gibi firmalar zarar yapsada gsm yönleri olduğu ve avrupa tabanlı bir firma olduğu için burada çok zam yapmazlar o yüzden vodafone fiber kullanan kitle çok şanslı kalacak vdsl de çok minimal zam yaparlar buna ek milleni vs bunlarda çok zam yapmaz yeni açılan firmalar türknetin zammının daha altında olmazlarsa biliyorlar çok az tercih edilirler ama türk telekom,superonline,kablonet yine devasa zamları dayatma yapacağına eminim.

son saydıgın 3 firmada tahhutlu satıs yapıyor zaten yeni abonelere zam kesin olacak o kacınılmaz ama bu firmalardan hizmet alınacaksa su surecte tahhutlu almak cok mantıklı. Bence Gigafiber altyapısı yoksa eger su an yeni abonelik yapacaklar için Bu saydıgın firmalar 24 aylık tahhutte her turlu avantajlı olacaktır 24 ayın sonunda VDSL de. TurkNet te 2023 hazirana kadar bu fiyat.

bence TurkNet tt altyapısı üzerinden verdiği hizmetlere zam yapacak kendi altyapısı üzerinden verdiği hizmetlerde ise fiyatı sabit tutacak

Websitesinde haziran 2023 e kadar fiyat garantisi diyor . Ha gigafiber sabit vdsl e yaptim derse cok kayip yasar

mecbur yapacak abi gigafiberde kiralama derdi yok ama diğer hizmetlerde kiralar uçacak

Be yapmaz diye tahmin ediyorum ama dedigin gibi tt zam yaptimi ne yapicak. Ama suda gercek abonelerinin cogunlugu vdsl abonesi diye tahmin ediyorum en iyi senaryoda yarisi diyim. Buyuk musteri kaydi yasar websitesinde oyle bir garanti verip bu sekilde cevirirse.