6 gündür internet erişimi yok

6 gündür internetimi kullanamıyorum ankastre kutusundaki kablonun ucu çıkmış müşteri temsilcisiyle konuşmama rağmen sürekli tarih erteleniyor

1 Beğeni

Merhaba, forum profilinize müşteri numaranızı ekleyerek buradan bilgi verir misiniz? Size yardımcı olmak isteriz.

Ekledim hocam 6 gündür ankastre kutusundaki kablo bağlantısının ucu çıktığı için destek talebi açıyorum lakin ekip göndermek yerine hep tarih erteleniyor gün içerisinde çözmenizi rica ediyorum

Kontrol ettiğimizde genel arıza olduğu ve 01/06/2025’ e kadar çözülmesinin öngörüldüğü bilgisi iletilmiş.

Bakın ben 9 katlı bir binada oturuyorum zemin katla beraber 40 tane daire var herkese soruyorum günlerdir bu internet sadece bende yok Türk Telekom kullanan başka firma ile TT alt yapısı kullanan TurkNet kullanan herkesin interneti var bu genel arıza bir tek bana mı özel size sorunu söylüyorum günlerdir bana genel arıza port tanımı port iptali diyip diyip duruyorsunuz benim sıkıntım ankastre kutusundaki kablonun sadece ucunun çıkmış olması sadece ucu bunu bağlamak aletle 2 dk lakin aletim yok bir tane çalışan göndermek bu kadar mı zor ben anlayamıyorum

1 Beğeni

Arızanız için net uzman ekibimize bilgi verdik. Ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecekler.