6 gün önce kadar türknete geçtim 6 gündür internetim yok

Ben TurkNet 'e geçtim ancak 6 gündür her gün müşteri hizmetlerini neredeyse 10 kez arıyorum ancak bir sonuç yok. İnterneti bağlamaya gelecek ekip ilk gün geleceklerini bildirdikleri saatte gelecekleri belirtildi ama gelmedi. 2.gün gelip kurulum yaptılar ama ertesi günü internetimin Los ışığının kırmızı biçimde yanıp sönmesinden dolayı yok ve o gündür türkneti arıyorum ama TurkNet teknik servisi gelmiyor. Bir de her gün farklı bir saçmalık öne sürüyorlar> aciliyet bildirdim, üst birimlere aktardım, hemen olacak şekilde en kısa sürede halledecekler, ya bunları demeleri garip tabi ben en kısa süre ne kadar diyorum, 1 ay mı diyorum, temsilc bana o kadar olmayabilir diyor. Yani interneti bağlattım ama interneti daha kullanamadım. Yani şaka gibi. ders çalışıyorum ve tüm derslerim aksadı. Kendi vaktimi böyle sonuç almayacağımı bilerek harcamak gerçekten çok yorucu. Cidden ne yapmalıyım, bir öneri verin.

Destek kaydı açtınız ise iletişimi oradan sürdürün. Ve kısa net ifadelerle talebinizi iletin. Los ışığı kırmızı yanıyor şeklinde belirtmeniz yeterli olacaktır. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür.

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Hizmetinizi kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.