6 aylık internet problemi

Merhabalar, son olarak buradan da şansımı denedikten sonra mecburen TurkNet aboneliğimi iptal edeceğim çünkü neredeyse 6 aydır devam eden sorunuma hiçbir çözüm üretilmiyor.

Yaklaşık 6 aydır internetimde ciddi bir problem var, her gün ya internetimin hızı inanılmaz düşüyor (1-10 mbps arası) ya da internetim direkt kesiliyor. Bu sorun özellikle 6 şubat depreminden sonra olmaya başladı. İkamet ettiğim evim hasarsız raporu aldı. Depremden öncesine kadar sorunsuz kullandığım internetim depremden sonra evime hasarsız raporu verildikten sonra sıkıntılı olmaya başladı. Onlarca destek talebi açtım onlarca çözüm önerildi hiçbiri işe yaramadı.

Bundan kaç gün ya da hafta önce hatırlamıyorum (o kadar fazla destek talebi açtım ki hatırlamıyorum) sorunumun modemden kaynaklı olabileceği söylendi. En son 1-10mbps arasında bir hız almama tak ettiği ve boş vaktim olduğu için Türknetin bana tavsiye ettiği modemi gidip satın aldım. Kurulumunu sorunsuz bir şekilde yaptım ancak hiçbir çözüm olmamış gibi görünüyor yine internetim bazen gidiyor bazen geliyor bazen hızı düşüyor. Yani ben ne yapayım artık neredeyse 6 aydır sorunlu bir internete para ödedim üstüne üstlük sorunun modemden kaynaklı olduğunu söylediğiniz için gidip modem aldım. Onlarca koşuşturmanın içinde bir de bu sorunlarla uğraşmak gerçekten istemiyorum. Buradan da son bir kez deneyip internetimi iptal edeceğim zaten adam akıllı kullanamıyorum.

Bir kişi ile yüz yüze konuşabilsem belki de problemim aylar öncesinden çözülecekti, ya anlıyorum yaşadığım şehirde çok büyük bir deprem oldu belki de altyapı çok büyük zarar gördüğü için bu problemi yaşıyorum ancak ben bunu da dile getirdim altyapıda herhangi bir problem olmadığı söylendi bana. Daha ne yapabilirim gerçekten anlamadım gerçekten yoruldum…

Yaklaşık 6 aydır olduğu gibi bugünde internetim problemlidir. Ne arayan var ne cevap veren hemen hemen her yerden şikayetimi dile getirdim. Açtığım destek taleplerine dahi bakılarak sorunumun kaç aydır devam ettiği gözüküyor.

Üstüne üstlük bir de bana modem aldırdınız o da işe yaramadı. Bugün modemi aldığım yere sorduğumda iade alamayacaklarını söylediler. Neden TurkNet benim problemimi çözemiyor?

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Sorun altyapı kaynaklı gibi görünüyor. Bölgede devam eden altyapı çalışmaları veya bina yıkım işleri nedeniyle sık sık kesinti veya hız kayıpları olabileceğini tahmin ediyorum. Anladığım kadarıyla bakır altyapı üzerinden hizmet alıyorsunuz. Bu durumda eğer altyapı kaynaklı bir problem varsa farklı operatörlerde de benzer sorunların devam edeceğini düşünüyorum. Operatör değişikliği öncesi sorunun çözümü için destek kaydı üzerinden kesin sonuç ve bilgiyi almanızı öneririm. Umarım problem kısa sürede çözülür :frowning:

Selamlar @yakup12, kontrol sağladığımda kayıtlarınızın çözüldü olarak kapandığını görüyorum. Yazınızı ve kayıtlarınızı inceledim. Şu an devam eden bir problem var mı?

Sorun çözülmedi. Aldığım sıfır modemin de arızalı olduğu söylenildi modemin iade sürecini başlattım problemli bir şekilde internetimi kullanmaya devam ediyorum şu anda. Modem iade sürecinin uzun süreceğini bildiğim için beklemekten başka çarem yok.