Destek no: 85206722 19.01.2025 saat 21:11 de midemin internet ışığının yanmaması sebebiyle oluşturduğum destek talebine hala somut bir gelişme yok. O gün akşam geri dönüş oldu yetkili kişi ile modemi resetledik tekrar kurduk olmadı ardından pazartesi öğleden sonra türk Telekom dan yetkili geldi bak arızaya soruna modemin değişmesi gerektiğini söyledi. O gün bugündür hiçbir ses yok sadece ilgileniyorum aktarıyorum ekiplere söylüyorum basit otomatik cevaplar 5 gündür internetim yok ben yıllık peşin ödeme yaptım böyle hizmet mi olur arıza kaydına bir günde gelen ekip modem değişikliği denildikten sonra 5gündür gelmiyor. Ayrıca Türk Telekom dan gelen yetkili bu firmayı pek de önemsemiyor doğru düzgün ilgilenmiyor bile bizim firma değil diye lafları geçiştirip üstün körü bakıyor hem firmanız değersiz bı yandan bizide değersizlestiriyor firmanız bir yıllık ücreti peşin ödedim aldığımız hizmete bak 27 ocağa kadar gelmezseler mode degisimine direk kapattıracam netimi bütün forumlara şikayet yerlere yazacağım türk Telekom a geçeceğim.