5 gündür modemin los ışığı kırmızı yanıyor, hergün arıyorum genel sorun var diyip geçiştiriyorlar resmen. Arıyıp sorun ne diyorum genel diyorlar, beni altyapı yetkilisi kimse bağlayın diyorum bizde numarası yok diyor. E nası haberleşiyonuz diyorum maille diyor. Yarın da düzelmesse aboneliğimi iptai eder, bu saatden sonra da kimseye türkneti tavsiye etmem.
Kurumlar arası iletişim yalnızca kurumsal müşteri hizmetlerinin (KMH) kullandığı özel eposta adresleri ile oluyor. Bu konuda size doğru bilgi verilmiş.
Vurgulamak istediğim kurumlar arası iletişimin zayıf, teknik desteğin berbat olması. 5 gündür internetin olmaması ve cağrı merkezinin bu durumda yeterli bilgisinin olmaması bu kurumun doğru çalışmadığını gösterir.
Hocam tartışmasız TurkNet’in en büyük sorunu budur. Her sorunu bölgesel arızaya bağlamak. Yaklaşık 25 gündür internetim yok. Sözde bölgesel arıza var denilerek teknik ekip gönderilmiyor. Oysaki sorunun her zaman genel bir arızaya bağlı olacağı ne kadar sağlıklı bir düşünce? Teknik ekip yollansa belki de çok kısa bir sürede çözülecek sorun ama üstüne düşülmek istenmiyor. Bu konuya sağlıklı bir çözüm bulamazlarsa uzun vadede TurkNet’in kaybedeceğinden şüphem yok.
Selamlar, ekiplerden bilgi ve öncelik talep ettim. Sürecinizin en kısa sürede çözüme ulaşmasını bekliyorum. Konuyu takip ediyorum.