5 dkda bir kopma sorunu

Hattım 5dkda bir kopuyor. Sorun dün başladı
Eski hat değerim şu şekilde.


Yeni hat değerimde bu şekilde

Hattın hızı kaldırmadığı için koptuğu söylendi hızım 75den 50ye düşürüldü ama hiç bir şey farketmedi 5dkda bir kopuyor ne yapmam gerekiyor?


sıfırlanıyor böyle oluyor çıldırdım akşama kadar. hala da aynı

evde 2 adet aynı modemden var ikiside bozulmuş olma ihtimali çok düşük bence denedim çözüm bulamadım

arıza kaydı oluşturdum. ilk başta hızınız yüksek geliyor dediler snr değerlerim vs normal olmasına rağmen. hızımı 50ye çektiler şimdi türktelekoma iletmişler tekrar haber bekliyorum


sorun acaba bu ulus yazan yerden kaynaklımı merak ettim. Ankara mamaktayım

Ankara’da son bir kaç gündür problem var diye biliyorum

@EFG özele bakabilir misin hala kopma yaşıyorum

arkadaşlar bilgisi olan bi bakabilirmi akşamları en ufak bi kopma sorunum yok. (saat 8den sonra sabah 10:30a kadar kopma yaşamadım) şimdi tekrar başladı kopmaya.

Merhaba @CanKapar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Ben sorununuz ile ilgilenen arkadaşlarıma durumunuzu ilettim ve sizinle gün içerisinde iletişime geçmelerini istedim.

Yarın sizin adresinize gelerek sorunu yerinde tespit etmeye çalışacağız. Bunun içinde sizi aradık ve randevu aldık. Gelişmeleri takip edeceğim.

image
şu kopma sorunundan bi kurtulamadım. snr değerine bak 5dkda gidiyor hala :smiley: altyapı çalışmasının ne zaman biteceğini sorabileceğim bi mecra varmı? evden çalıştığım için mobil paket ala ala yoruldum.