4 gündür modemin DSL ışığı yanmıyor

Merhabalar, Özgür İletişim 75 paketini kullanmaktayım. 4 gündür modemin DSL ışığı yanmıyor. Arada bir dsl ışığı yanıyor fakat bu sefer de internet ışığı ya kırmızı yanıyor ya da hiç yanmıyor. Modeme ait sistem loglarını aşağıya bıraktım, inceleyebilirsiniz…

  1. günün akşamı internet geri geldi fakat bu sefer de download hızım 65 - 70 mbps aralığında olması gerekiyorken 30, 20 hatta 12 13 mbpslere kadar geriledi. Tesisatı da kontrol ettim herhangi bir sorun yok. Modemi resetledim yine aynı sorunla karşılaştım. Destek talebi oluşturdum ilk günden. Düzeltilme sağlandı gibisinden bilgi verdiler, sorunum hala devam ediyor dedim. Tamam o zaman Türk Telekom ekiplerine tekrardan iletelim dediler. Bugün 4. gündeyiz. Daha yeni aradılar Türk Telekom’dan arızayla alakalı. Yine aynı sorun var. Yani daha ne yapılması gerekiyor?

Destek talebi numarası: 64022996
Modem Marka Model: TP-Link AC1200 / VC220-G3u

Selamlar @eray1m, hattınızın 3 saati aşkın süredir aktif olduğunu ve hızınızın uygun değere döndüğünü görüntüledim. Keyifli kullanımlar.

image

Turk Telekomdan arkadaş geldi, kontrol etti. Öyle düzeldi. Altyapının desteklediği hızın üstünde bir pakete sahip olduğum için bu sorunla karşılaştığımı söyledi.

Merhaba,
Birşey eklemek istiyorum, kullandığın modemi daha önce kullananlar sorun çıkardığını görmüştüm cihaz aslında Türk Telekoma tarafından yapılan bir cihazdır. Yazılımı yoktur. Modemle ilgili bir sorun yaşarsan bir çözümü olmaya bilir.
Başka modem almaya karar verirsen TP link VR modellerine bakabilirsin, yüksek hızları kaldıracak kapasitede oluyorlar.

Sorunun çözüldüğüne sevindim. İyi kullanımlar dilerim.