35mbps Olan altyapı hızı 17mbps oldu

TurkNet’e kayıt oldum ve aboneliğim Türk Telekom taahhütümün bittiği tarihte başlayacak şekilde ayarlattım. Daha taahhütüm bitmediği için şu an aktivasyon sürecinde. Bu aktivasyon süreci başlamadan önce TurkNet’in sitesinde 35 Mbps hız (+10TL 50Mbps), Millenicom’un sitesinde 67mbps ve NetSpeed’in sitesinde 67Mbps hız alabileceğim yazıyordu. TurkNet aktivasyon sürecinde iken tekrar bu sitelerde sorgulama yaptığım zaman alabileceğim hız 17mbps olarak gözükmeye başladı. Ama şuanda 24mbps hız alıyorum ve oturduğum dairenin üst katının alabileceği hız 67mbps gözüküyor. Bunun sebebi nedir?

Üst katın bilgisinde hâlâ yüksek hız alabileceği görünüyor ise dikkate almayın. Şu an TurkNet üzerinden hizmet alıyor musunuz? Aktivasyon bitti mi?

Hayır hizmet almıyorum.Ayın 20’sinde hizmet başlayacak. Şuan 24mbps türktelekom kullanıyorum.

Anlamadığım bir şekilde şu anda tekrar altyapı testi yaptığım zaman 67mbps gözüküyor. Sorun çözüldü anlamadığım bir şekilde :smiley:

1 Beğeni

aynı saatte tekrar bak değişebilir çünkü bende öyle sabahları 97 gösterirken akşamları 12 gösteriyor :thinking: delirirsin delirir. :smiley:

İleride çoğu kullanıcının hızlarını düşürecekler. Aynı anda değil azar azar.