3 haftadır internetim yok kimse ilgilenmiyor!

3 hafta önce internet bağladı evime o günden beri internetim yok sürekli kopuyor 1 kez teknik ekip geldi iç tesisat sıkıntılı dedi ertesi gün yeni kablo çektirdim halen aynı şekilde devam ediyor yeni ekip talep ediyorum 10 gündür o da yok arayabileceğim bir telefon numarası yok 3.günden fatura göndermeyi biliyorsunuz ancak hiçbir hizmet vermiyorsunuz

1 Beğeni

Aktif destek kaydınız var mı ? @Baran @EFG

1 Beğeni

Merhaba

Destek kaydınız varsa. Destek no ve abone no alabilirim. Sanırım çok işleri var ben ilete bilirim.

@Baran arkadaşımda bakabilir

Evet destek kaydım var 47937260 numaralı
Abone no ise 2413273
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba @Alperen205, öncelikle yaşamış olduğun sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmeni isterim :frowning: Ben hızlıca hizmetini ve hattını kontrol edip sana net bir cevap döneceğim.

Kaydın ile ilgilenen net uzman arkadaşlarıma konu hakkında bilgi verip onlara öncelik oluşturacağım.

1 Beğeni

Tam sana atacakken çıkıp gelir :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

İnternetim de gelse keşke :smiley:

Destek birimine yazdığım mesajı aynen yazıyorum arkadaşlar.

Bakın lütfen rica ediyorum.

Evime gelen TurkNet teknik servis bina tesisatında kopukluk var dedi elektrikçi çağırdım hat çektirdim 300 lira verdim sorunum devam etti. Tekrar gelen teknik geldiğinde modem arızalı dedi 400 lira verdim modem aldım sorunum devam ediyor. Belli ki teknik ekip diye tabir edilen bir avuç bilgisiz insan çalıştırıyorsunuz. Daha evime internet bağlanmadan da 100 lira fatura kestiniz. Şimdi size soruyorum. Ben henüz sağlıklı internet kullanamadan 800 lira masraf ettim. Siz veya teknik ekibiniz ne işe yarıyor bana söyler misiniz ?

@EFG @Baran adam gerçekten haklı ben kaç gündür konusunu görüyorum yani olmuyorsa olmuyordur o kadar masraf etmiş 3 haftada az bir süre değil yani TurkNet in elinde bişe yok ama kesin de bir bilgi alınabilir.