3 Haftadır İnternet Bağlantısı Yok

Merhaba,

3 hafta oldu İstanbul da merkezi konumda yaşamama rağmen sorun çözülemedi ve pandemi dolayısıyla evden çalıştığımız için internet bize çok lazım. Ama gelin görün bunu defalarca belirtmeme rağmen hiç umrunda olmadı TurkNet’in… 46772871 numaası ile bir destek kaydı açtım 3 koca hafta oldu çözülmedi.

2 kere saha ekibi yolladılar. Gelip bakıyor iç hatl sağlam Türk Telekom a kayıt açıcam diyip gidiyor.

Her gün aynı yalan dolan hep Türk Telekom a ilettik ilgilenecekler hafta sonu geliyor Türk Telekom çalışmıyor acil olduğunu söyledik… Bugün de gelmişler hattınız normal yeniden kurulum yapın diyor. Ben bilmiyorum sanki onu yapmayı 3 farklı modem bile denedim. YAPA da problem biliyorum VAE ye geçirin diyorum port yok diyorlar. Türk Telekom u arıyorum port var biz geçiririz hattınız taşıyalım diyor. müşteri kaybetmeyi göze aldıysanız siz bilirsiniz.

Selam, harundoruk hoş geldin!
Abone numaranızı alabilir miyim? (Özelden)

Merhaba özel mesaj gönderemedim size.

Size dönüş yaptım, kontrol edin.

Turk net saha ekibi gelecek diyor 2 gündür ne arayan ne soran var valla artık bıktırdılar. Bu ay defalarca mobil internet paketi aldım işlerimi yapabilmek için hiç ilgili değil destek kısmı abone olmak isteyenlerin aklında olsun.

Merhaba @harundoruk, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Ben konuyu uzman ekip arkadaşlarıma detaylı olarak ilettim. Şu an hizmetinizi inceliyoruz. Sizi arayarak konu hakkında bilgi vereceğiz. Bende buradan sorun çözülene kadar size destek olmaya devam edeceğim. İstediğiniz zaman özel mesaj üzerinden bana ulaşabilirsiniz.