2 kez ödeme

Destek Numarası: 54978367

10 aylık peşin ödeme kampanyasından peşin ödeyip faydalandığım halde 179 TL lik fatura geldi, şakamısınız. Banka para çekildi diyor sizin tarafınızdan, üstelik ödediğim para ve 10 aylık kampanyayı hiçbir yerde göremiyorum.

Destek kaydı Numarası: 54978367

Temmuzda katılırsanız agustos dahil 10 ay… eğer ağustosta kampanya ya katılırsanız. Ağustostan sonraki 10 ay kullanılıyor. Kampanyaya katıl tuşuna bastığınız tarih önemli.

1 Beğeni

Kampanyaya 6 Ağustos öncesi dahil oldunuz ise. Fatura adımından kayıt oluşturun ve 10 aylık ödeme dekontunu iletin. Faturanız tekrar düzenlenecektir.

Bende de böyle bir saçmalık var konu açtım ama yüklenmedi hala ben ödemeyi temmuz da yaptım kampanya çıktığı hafta

Kampanya sayfasında Temmuz ve Ağustos katılımında ne olacağı yazıyor. Gün belirtilmediği için Ağustos faturası ödenmesi gerekiyor sanırım. Çünkü bende kampanyaya katılmaya çalışıyorum. 6 Ağustos öncesi olmadı diye birde buradan mı zararlı çıkacağım?

Yine siz iyisiniz. Ben de ONline işlemlerde 10 ay sabit fiyat taksit kampanyası hiç çıkmıyor. Sorun çözülmedi. Bu ay 169,90 liralık faturayı tıpış tıpış ödeyeceğim sonra hoşçakal TurkNet benden buraya kadar

Bana çıkan fatura ödemiş olduğum on aylık tutar 1399 TL resmi görmüyor musunuz

1 Beğeni

Ne müşteri hizmetleri ne türknetin sayfasına giriş yapınca nede APK uygulamasından, parayı ödediğim halde hiçbirşekilde, kampanyaya dahil olduğu , veya ödediğim, hatta tamam kardeş vıdı vıdı yapma, eylülden itibaren katıldınız bu kampanyaya demiyorlar… müş hizmetleri bu sayfaya birkaç gün sürebilir görünmesi, diye saçma bir karşılık veriyor, para bankada olmadığına göre sizde, 1hatta 10 gigabit hız vermekle övünen bir firmanın, bu gibi online işlemlerin; müşteriye bildirmesi, sayfada göstermesi, mesaj çekmesi, mail atması neden 48 saat sürüyor.

Merhabalar @safak970, sizin durumunuzda herhangi bir hata yok. Konu başlığında değerli moderatörümüz ve üyelerimizin de belirttiği gibi kampanyaya katılım tarihiniz nedeniyle Ağustos ayı faturasını ödemeniz gerekiyor. Bu ayın faturası kampanyaya dahil değil :innocent:

Merhabalar @Usta, konu başlığınız üzerinden size yanıt verdim :raised_hand:t2:

1 Beğeni

Merhabalar @durakb, kampanyaya katılmış olsaydınız bile bu ayı kapsamayacaktı. Kampanyaya katılabilmeniz adına inceleme devam ediyor :innocent:

Merhabalar @ckk, kampanyayı görüntüleyemediğiniz için mi katılamıyorsunuz yoksa farklı bir hata mı söz konusu? Özel mesaj üzerinden detay ve müşteri numarası iletirseniz yardımcı olmak isterim :handshake:

Moderatör ve diğer üye arkadaşlara para ödemedimki ben, TurkNet 'e ödedim, internetim kesilince onlar değil ki muhatabın, yada parayı aldık, al sana makbuz diyemiyorlar ne yazıkki, nedense siz bile diyemiyorsunuz, yetkili iseniz veya var ise yukarıda yazdıklarımdan bunları anlıyor iseniz eyvallah, ben makbuz diyorum, alındı, okey, kampanyaya katıldınız cevabı yerine değerli akadaşların dediklerini onaylıyorsunız,
Kampanyaya katılıp katılmadığımın bir kanıtı bile yok şu anda elimde, ne kadar tuhaf değil mi.
Ve siz nelerden bahsediyorsunuz. İlginç ve tuhaf, …

Kampanyaya daha maddi ayarlamaları yapamadığım için katılamadım ama buraya 6 Ağustos öncesiyle ilgili verilen yanıttan dolayı yazdım. Benim bildiğim Ağustos ayı girdiyse fatura çıkmıştır ve ödenecek. Ama 6 Ağustos öncesiyse neden ödenmeyecek bunu anlamadığım içindi. Bu durumda bazı kişiler Ağustos faturasını ödemeyecekse benim de ödememem gerekir.

Eğer çıkan faturayı ödememe durumu varsa bende bundan yararlanmalıyım.

Ayrıca kampanya detayları yazıyor ama sadece 4 bankaya taksit yapılabileceği yazmıyor. Bu yüzden taksitli ödeme için kart arıyorum.

1 Beğeni

Şafak Bey faturanız en kısa sürede oluşturulur. Dekontuna ise Online İşlemler - TurkNet > Fatura & Ödeme bölümünden ulaşabilirsiniz. Kampanyaya katılımınızı teyit etmek için ise aynı alandan görüntüleme sağlayabilirsiniz. Katılımınız onaylandığında yeşil bir “Aktif Kampanya” ibaresi ile karşılaşırsınız. Şu an için bunu görüntüleyemiyorsanız kısa bir süre sonra tekrar kontrol etmenizi rica ediyorum :innocent:

1 Beğeni

Android uygulamasındaki online işlemlere girince bende de görünmüyor ama web sürümü ile tarayıcı ile girdiğimde faturalar sekmesinde görülüyor.

1 Beğeni