2 gündür internetim yok!

2 gündür internetim yok, saha ekipleri gelecek dendi ama saha ekipleride gelmedi

Selamlar @Ykarakas, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Sinyal problemi yaşadığınızı görüyorum. Çözümü için yerel sağlayıcı saha ekipleri yönlendirildi. Ekipler en kısa sürede adresinizi ziyaret edecek.

1 Beğeni

Arıza kaydınıza binaen yaptığım kontrollerde arızanızın saha ekipleri tarafından çözümlenme aşamasında olduğunu görüntülemekteyim.

2 gün önce böyle bir mesaj geldi destek kaydına ,

Bugün ise online işlemler anasayfasında arızanın ayın 29 na kadar süreceği yazıyor. Bu iki gün öncede belli değilmiydi , sokağımda brn hariç herkesde internet var. 2 gündür çözümlenme aşamasında olan sorun nedir o zaman , yada 11 gün daha sürecek olan sorun ne. Bir ayın yarısında internetsiz güzel gerçektem

TurkNet ten sakın vazgeçme Internet Harika Çok Beğeniyorum Ben :smiley::pray::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

2 yıldır türknetteyim zaten ama , böyle çözümsüzlük olcaksa sıkıntılı.

Siz dert etmeyin TurkNet var halledilir sorununuz :relaxed:

Aynı sorun bende de var 3 gün önce internet gitti türktelekom kaynaklı dendi sorun için bu güne tarih verilmişti hala internetim yok az önce destek ekibine yazdım saha ekibinden bilgi alınca ileticeklermiş bende uzun süredir TurkNet kullanıyorum ilk defa bu kadar uzun kesinti oldu umarım hemen çözülür.

Az önce aradılar beni , ayın 29 na kadar internet yok.

2 Beğeni

Hangi bölgedesin hocam ben istabul kartal soğanlıktayım aynı bölgedemiyiz acaba

Ümraniyedeyim ben

ohaaa benım de 2 gündür netim yok ekip gönderdiler 2 gündür gelmediler yarın 3. gün inş gelirlerr yoksa sıkıntı

İlk gün akşama doğru çözümlenme aşamasında dendi , sonra birdenbire bölgesel arıza dendi ve ayın 29 na kadar hatta ayın 29 da saat kaçta çözüleceğini bile yazdılar

Tekrar selamlar, dağıtım kutunuzdaki arıza nedeniyle belirtilen tarihe kadar hizmet alamayacağınız belirtildi. Yerel sağlayıcı saha ekipleri ilgili alanlara müdahale ederek arızanızı giderecek. Süreç tamamlandığında fatura destek kaydı oluşturursanız kullanamadığınız günlerin tutarı faturanıza indirim olarak yansıtılır.

1 Beğeni