2 gündür dsl ışığım yanmıyor

merhaba değerli üyeler;
1 hafta öncesine kadar mahallemizde altyapı çalışması oldu. ozamana kadar benim internetim stabildi ve çok memnundum. nezaman alt yapı çalışması oldu ondan sonra internetim yavaş yavaş son nefesini verdi. neden böyle dedim. ben ADSL kullanıyorum 12 ye kadar 10 mbit alıyordum son 6-7 düştü sonra 4-5 düştü enson 0 (sıfır) ları göstersi gitti-geldi, bağlandı sonra tekrar 6-7 çıkıyor sonra tekrar sıfırlandı ve DSL bağlantısı komple gitti. bu günde altyapıda sorun olmadığı bilgisi verilmiş saha ekipleri tarafından. evin önündeki direkten (ankastre oluyor sanırım burası) eve gelen kablo da sinyal gelmiyor. arada spliter yok direkt kabloyla bağlanıyorum ama nafile… hiç birşekilde sinyal alamıyorum. TurkNet ekibide ücretli destek verelim diyor… şimdi bu ankastreye neden ekip gelip bakmaz müşteri mağdur edilir hiç anlamıyorum… sağlıkçıyım evden çalışıyorum mağdurum dilimden anlayan yok. 2 gündür komple internetim yok sağdan soldan wifi şifre dileniyorum. müşterilerin konuştukları kelimeler neden dikkate alınmaz onuda anlamış değilim. bu konuya nasıl yaklaşılmalı tecrübeli kişilerden destek bekliyorum. sürekli yardım talebinde bulunuyorum ekipde bıktı benden :slight_smile:

Yerinde destek evinize gelip kontrol etsin sorun sizde değil ise sizden ücret almıyorlar. Bu sayede sizde sorun olmadığını kanıtlamış olursunuz.

şuan arıza olarak destek talebine yazdım ücretli destek talebini oradan dikkate alırlar mı acaba?

Alırlar. (20 karakter)

1 Beğeni

teşekkürler bakalım ne çıkıcak. işlem çözülünce buradan neler yaşadığımı sürecin nasıl ilerlerdiğini anlatırım. benim gibi acemi arkadaşlara yol olur belki.