2 gündür dsl ışığım sabitlenmiyor

Merhaba 2 gün önce saat gece 10 da internetim bir anda gitti. TurkNet online işlemlerde arıza sorgusu yaptığımda Türk Telekom kaynaklı arıza olduğunu ortaya çıktı. Arızanın tahmini olarak düzelme saati sürekli erteleniyor. Bugün en son 15.45 de düzeleceğini söylediler bana ama şimdi yine baktım ve bu saat 19.45 e ertelendi. 2 gündür bu şekilde saat hep ileri erteleniyor. Online işlemlerde ki destek no: 57002222.

Ttnin adamlarını bulup bilgi alman daha iyi olur bunun için saha dolabına gidip sorumlu kişiyi bulman lazım 1kmlik alanda muhtemelen 1 tanesinde onları bulursun o kişiyle konuşursan kısa sürede internetine kavuşma şansın artar. Adamla konuşurken arıza kaydım olduğu halde 3 gündür internetim yok ne zaman düzelecek internetim falan dersen adam seni tatmin etmek zorunda kalacaktır.

2 Beğeni

Selamlar @ozgurbudanoglu, sizi tekrar forumda görmek güzel :raising_hand_man: Bölgenizde yerel sağlayıcı kaynaklı bir arıza yaşanıyor. Yerel sağlayıcı saha ekipleriyle iletişime geçilerek durum hakkında bilgi iletildi. Arızanız mümkün olan en kısa sürede giderilecek :handshake:

1 Beğeni

Yanıtlar için teşekkür ederim. @alperenatici dediğiniz gibi yerel sağlayıcı kaynaklı arıza vardı. Online işlemlerden gelen cevapta da dslam arızası olduğu yönünde gelmişti bu sabah. Şuan internetim geldi ve bağlantım stabil şekilde çalışıyor. İlginiz için teşekkürler.

Sorunun çözülmesine sevindim, keyifli kullanımlar :heart_hands:

1 Beğeni