2 Gündür çözülemeyen arıza

Merhabalar, 2 gün önce aniden internet ve dsl ışığım gitti hemen online işlemlerden arıza sorgulaması yaptım genel arıza veya bakım çalışması olmadığını görüntüledim hemen sonrasında destek kaydı açtım ve çağrı merkezi bana ulaşıp Türk Telekom saha ekiplerine sorunu çözmeleri için 2024100600119308937 no’lu arıza iş emri verdiklerini 36 saat içerisinde tamamlanacağını belirtti ama 44 saat geçti ve herhangi bir çözüm veya bana ulaşan bir yetkili olmadı. Uzun zamandır TurkNet müşterisiyim ilk defa böyle bişi yaşıyorum daha öncesinde sorun çözülmemiş olsa bile bilgilendirme geçiliyordu ama şuan maalesef herhangi bir bilgilendirme geçilmiyor sadece Türk Telekom ekiplerine sorunun ne olduğunu sorup size döneceğiz deniliyor ama ya Türk Telekom TurkNet ekiplerini sallamıyor yada TurkNet ekipleri beni sallamıyor. Geçen bir arkadaşımı TurkNet 'e geçirdim ama TurkNet için giden kurulum ekibi aboneliği iptal edip başka firmaya abone etmiş demek saha ekiplerinizde de sorun var şuan sorunumun bilinçli yapılmadığını düşünüyorum. Lütfen sorunumu çözün!

Selamlar @ilkan, belediye personellerinin çalışması sırasında bakır kabloların zarar gördüğü bilgisine ulaştım. Yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet alıyorsunuz. Bakır altyapı ıslah çalışması yerel sağlayıcı saha ekiplerince yürütülecek. Öncelik talebi iletildi.

1 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.