Benim bulunduğum evde türk Telekom adına internet bağlantısı vardı babamın adına o hat aktifken ben TurkNet adına kendi adıma abonelik başlattım dün başvurdum bugün kurulum ekibi geldi imza attım modem arayüzüne girip kullanıcı adı şifre değişti bağlantı sağlandı sorun olmadı fakat türk Telekom olan interneti babam iptal ettiği an TurkNet internetide gitti bu konuda bilgisi olan varmı ?
Merhaba @ahmetsezgin, hattınızı ankastreden bağlayan arkadaş bir hata yaptı sanırım. Sorun atlak bağlantı gibi duruyor Bana özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı iletir misiniz?
Büyük ihtimalle ankastrede DSL ucunuz bağlı değil gibi eğer bağlı ise Enes bey in dediği gibi dolapta tekrar güncelleme yapılması gerekebilir.
Merhaba @ahmetsezgin, ben durumunuzu arkadaşlarıma ilettim. Gerekli incelemelerimiz tamamlansın. Hem size bilgi vereceğiz hem de sorunu çözümlendirmeye çalışacağız.
Sorun çözüldü teşekkürler
Sorunun çözümüne sevindim İyi günlerde kullanın hizmetinizi
Sorununuzun çözülmesine çok sevindim @ahmetsezgin. Farklı bir konu için desteğe ihtiyacınız olduğu her an bana özel mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim