2 aydır internet problemi çekiyorum

Cidden artık sabrım kalmadı. Problemim mart ayının 3ünde kopma problemleri ile başlayıp daha sonradan hız düşüklüğüne oradan da türktelekom bölge sorununa evrildi.
Bölgesel arıza sözde 28inde bitecekti ama 3 mayıs oldu halen devam ediyor. Ben bu hatta boşuna mı para ödüyorum madem tarifemdeki değerleri sağlıklı şekilde veremeyeceksiniz ne diye bu tarifedeyim ben. Fatura kesim tarihi geldiğinde faturam direkt normal tutardan kesiliyor ama verdiğiniz hizmete gelince neden kalitesizleşiyor ?
Artık gerçekten sinirimi bozdunuz türk net olarak. Düzelir diye kaç gündür bekliyorum günlerdir aynı değişen tek bir şey yok.

Esasinda firmanin sorun yasadigin ve dogru hizmeti alamadidin gunleri faturadan dusmesi lazim destek kaydi acin . Ben baska bir firmada talep actim ve aninda gerekli dusumu sagladilar. TurkNet te yapar bence .

Teşekkür ederim hocam deneyeceğim aslında hizmet alıyorum ancak ya bağlantı sürekli kopuyor kullanamıyorum yada 10-20mbps aralığında oluyor bu da kullanılamaz hale getiriyor interneti.

1 Beğeni

Malesef ki TurkNet in cozumlenemeyen durumlarda son nokta topu Turk Telekoma atıyor ve bu noktada cozumsuz kalan bir cok ornekleri forumdada mevcut. Ha bu larin hepsi gercektende TT kaynaklimi insanin kafasinda soru isareti doguyor.Forumdaki yoneticilerden destek isteyebilirsiniz onlar bazen bu tip durumlarda devreye girerek cozum uretebiliyorlar veya alternatif iss leri deneyeceksiniz son nokta sorun cozulmuyorsa .

1 Beğeni

Birde destek kaydi acin sansinizi deneyim ama bu seferde hattiniz … hızı destekliyor hızınızı dusurelim denebilir :slight_smile: Tek fiyat politikasi geregi TurkNet in ki benim sahsi gorusum hic adil degil ayni rakami odemek durumunda kalabilirsiniz :slight_smile:

1 Beğeni

Valla hocam 3-4 sefer destek kaydı oluşturdum hızınızı düşürelim dediler düşürdüm ama en sonunda sorun çözülemeyince türktelekom bölgesel arızaya dönüştü olay onda da verilen tarih geçti ama benim arızam halen devam ediyor.
Ve öyle saçma bir şey ki bölgesel arıza uyarısı kalkana kadar TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden destek kaydı da açamıyorum sanırım, açmaya çalışınca bölgesel arıza var uyarısı geliyor.
Son iki haftadır 480p üzeri video izlenmez oldu. İki cihaz bağlanınca internet deli gibi yavaşlıyor. Geçtiğime bin pişman oldum şu bir kaç ayda.

Bir kaç hafta sonra il dışına çıkacağım döndüğümde farklı bir issye geçme fikrini düşünebilirim. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Şu destek kaydı olayını acilen düzeltmeleri lazım. Saçma sapan bir şey. Arıza varken kayıt açamıyorsun, bir kayıt varken yine açamıyorsun.

Siz geri döndüğünüz zaman bana özel mesaj üzerinden bu durumunuzu detaylıca iletin lütfen. Ben size bu süreçte elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya ve destek vermeye çalışırım.